iTunes - 2 problemuţe
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Salut,

1. Muzică copiată în iTunes şi apoi ştearsa de pe hdd. Cum o pot copia din iTunes pe un stick?
2. Cand conectez iPhone-ul, iTunes începe sa faca update la aplicaţii. Asta e bine dar în acelaşi timp începe sa download-eze un joc pe care eu l-am şters şi din telefon şi din iTunes. Cum fac să scap de el?

Mulţumesc

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 02.06.10

La prima habar n-am da la a doua cred ca trebuie sa debifezi care aplicatii le vrei pe telefon si care nu, pentru ca din cate stiu itunes-u tine minte tot ce ai avut vreodata pe telefon (tot ce a fost sincronizat evident) si daca e pus pe auto-update el va incerca sa repuna pe telefon tot ce nu gaseste acolo. Mergi la Devices in itunes, alegi telefonul, sus ai meniul, alegi Apps si ai bifata optiunea Sync Apps, debifezi ce nu iti trebuie de pe acolo.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

1. In iTunes click dreapta pe piesele care vrei sa le copiezi > Show in Finder. De acolo te descurci. Daca nu ti le arata in Finder, nu le mai ai, ai doar o lista goala.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Pai asta e ca degeaba dau Show in Finder ca nu le mai arata deoarece eu le-am sters. Au ramas doar in iTunes de unde le pot doar asculta. :(

Ma gandeam ca poate se mai pot copia din iTunes pe un stick de ex.

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 02.06.10

nu se poate sa fi ramas in itunes si tu sa nu le mai ai fizic pe hard si sa le poti asculta. asa ceva e imposibil, ti-ar da itunes-ul un semnul intrebarii

probabil le ai in Music/iTunes/iTunes media/music pentru ca din default iTunes e setat sa le copieze si acolo cand le adauga in playlist. asta e singura explicatie posibila pentru faptul ca le mai poti asculta. cauta in folderul ala si probabil sunt acolo, probabil organizate de itunes in alt mod decat erau in folderul original, dar sigur le ai. si de acolo pe stick merge simplu, copy-paste.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

De aia i-am spus sa faca chestia cu click dreapta, ca il va trimite la fisiere. Normal ca nu ai cum sa asculti niste fisiere audio fara a le mai avea pe harddisc.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12

Chiar daca ai sters muzica din iTunes/iTunes Media/Music si tu mai ai albumul in Library/Music pe iTunes el tot iti va canta chiar daca nu il mai ai pe hard disk, cel putin la mine merge .
Asa ca daca tu cand deschizi ai muzica in iTunes, selectezi albumul sau albumele si dai click dreapta si le dai Consolidate Files iti va aparea o casuta cu Cancel sau Consolidate si tu apesi Consolidate si iti va copia albumul sau albumele in Finder/iTunes/iTunes Media/Music si de acolo dupaia le poti copia pe ce doresti tu.

Daca se intampla vreodata sa le stergi si din iTunes/iPhone/iPad sau dupa hard, singura modalitate de a iti recupera muzica este sa contactezi Apple si iti vor reactiva toate ce ai downloadat.

Multa bafta

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *