1 din 7
1
iTunes 11
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Lume lume. Apple se laudă cu o versiune nouă de iTunes și spun ei “This is iTunes like you’ve never seen it before”. Pe mine nu mă interesează aspectul vizual pe cât mă interesează ce știe să facă. Hai să discutăm puțin pe această temă!

1. Moduri de vizualizare noi.

“iTunes now features simplified views of exactly what you want. Looking for an album? Click Music and that’s all you’ll see. Do the same for movies, TV shows, apps — and everything else. It’s browsing made more intuitive.”

Interesant este că în Music ai taburi ca în iPod cu Music, Songs, Albums șamd, însă mi-ar fi plăcut să văd sidebar-ul din stânga ca până acum. Aveam mai ușor acces la muzică, playlist-uri. În al doilea rând, mi-ar place să văd lista cu melodii ca până acum, iar artwork-ul să fie afișat într-unul din colțuri. Mă tem că au fost scoase funțiile de management al melodiilor si playlisturilor, să pot edita playlisturile, să creez smart-playlists pe care le folosesc tot timpul sau posibilitatea de a stoca melodiile de pe un CD în librăria locală. Nu văd Podcasturile, nu se menționează nimic despre acestea, iar bănuiala mea este că Apple încearcă ca și pe iOS să facă o aplicație separată de Podcast cu care nu sunt de acord. iTunes înseamna pentru mine tot ce este multimedia: muzică, filme, audiobooks, podcasts sau aplicații.

2. Expanded View

Interesant. Poti da click pe un album, acesta se exapandează afișându-se tracklist-ul cu melodii similare, recomandare de albume din Store. De asemenea, îmi place faptul ca în dreptul fiecărei melodii poți vedea dacă piesa e in calculator, în Cloud, iar dacă nu o ai în calculator înțeleg că îți apare în tracklist. Unde au dispărut Recently Added și Recently Played?

3. MiniPlayer

We squeezed more features into an even smaller MiniPlayer. Now you can click the Up Next button to see which songs are playing next. And if what you see isn’t what you’re in the mood for, you can search your collection and choose a different song — without having to open your library.

Noul MiniPlayer pare interesant și funcțional atunci când lucrezi să zicem în browser sau într-un program de editare și vrei să schimbi melodia sau să vezi ce melodie urmează. Din nou, având ca ipoteză această funție de “Up Next”, este posibil ca iTunes DJ să fi dispărut?

Deasemenea observ că nu se afișează în niciun screen logo-ul de la iTunes ceea ce mă face să cred că și acesta ar putea fi schimbat. Aștept cu nerăbdare luna Octombrie dar nu voi fi foarte entuziasmat să upgradez. Ar fi bine să-mi urmați sfatul și să așteptăm să vedem ce spune lumea.

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Nimeni nu comenteaza aici ?

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai stai s-apara iTunes 11 smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

ba da ... eu comentez,.... sau mai degraba ma visez

iTunes a ajuns un dinozaur de nici el nu mai stie ce face acum. Ar trebui sa ramana doar un program de organizat si play-at muzica, podcasturi, radio eventual filme/seriale (cu astea se poate purta o discutie separata, poate un QuickTime asemanator iTunes-ului mentionat mai devreme).

Intr-un Super MacApp Store as vrea sa gasesc totul ce se poate cumpara impartit pe caprarii/taburi: applicatii pentru Mac, app pt Ipad, apps pt Ipod/Iphone, muzica, podcast-uri, carti, filme seriale tot ce se poate cumpara, chiar si partea de Hardware (iPhoane, macuri et)

Le cumpar si mi se downloadeaza in applicatia lor default:

- muzica, podcast si filme in Itunes,
- cartile, revistele intr-o aplicatie dedicata Bookstore
- Applicatiile de mac se descarca ca si acum in Launchpad
- Aplicatiile de iDevice-uri ar trebui sa se descarce in Dashboard si sa inlocuiasca widget-urile (pe moarte si uitate de mult), adica sa pot sa folosesc applicatii de iDevice-uri si pe Macbook in loc de widget-uri.

Aceleasi applicatii de pe Mac ar trebui sa se regaseasca si pe iDeviceuri si sa se sincronizeze prin iCloud.

Si daca esti de moda veche la conectarea unui idevice cu Macul ar trebui sa apara respectivul device in Finder ca un disc/device extern (cu o interfata desigur mai cosmetizata, similara cu cea pe care o are in itunes acum) si in care sa iti sa vezi separat muzica, filmele, pozele, cartile podcasturi, aplicatiile, imesajele etc si in/din care sa faci Drag&Drop; din iTunes, Iphoto, Dashboard etc asa cum logic ar fi. Fara sync prin iTunes si alte balarii.

BackUp la iDeviceuri facut cu iCloud/Time Machine

Revenind la iTunes el ar trebui sa fie ca si iPhoto strict pe media fara store in el fara activare/sincronizare de idevice-uri

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

http://www.youtube.com/watch?v=yUY37sewM0Q&feature=youtu.be  Poti sa faci playlist-uri.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

sa înțeleg că iTunes DJ a fost înlocuit cu Play Next ?

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

iTunes 11 se lasă așteptat? Parcă ziceau “Coming in October” ... deci mai avem 4 zile. De ce ar întârzia în asemenea hal?

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12
Andrei Neagu - 26 Octombrie 2012 11:07 PM

iTunes 11 se lasă așteptat? Parcă ziceau “Coming in October” ... deci mai avem 4 zile. De ce ar întârzia în asemenea hal?

de “revolutionar” ce se va vrea!

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Bine adevarul e ca fiecare intelege ce vrea. Ei au zis “coming in october” nicidecum Coming This October.. Ar putea foarte bine sa fie vorba de anul viitor.

Semnătură 

Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Mda…..pe site deja scrie “coming in november”.....inca o data lipsa lui Steve Jobs se vede….cat de curand o sa se vada si in calitatea serviciilor si la urma a produselor….

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

da’ ma lasati odata cu Steeve Jobs.

Orice se intampla e din cauza ca nu mai este Steve Jobs. Sa fim seriosi, a dat-o de gard si Steve de nenumarate ori, acum s-a stins (din pacate) da’ nici nu putem sa il invartim in mormant de fiecare data cand se intampla ceva.
Tim Cook nu este prea pe gustul meu (artificial in prezentari si cam fortat cu epitetele, desi l-am urmarit si in interviurile cu Walt Mossbers si e cam la fel) insa e altceva si ar trebui sa ii dam crezare. Pana una alta l-a demis pe copilul de suflet a lui SJ (Frostall) dupa ce a dat-o de gard (de doua ori) vezi Siri si Maps (cu girul lui Tim Cook desigur, ca n-ar fi dat drumul el de capul lui).
N-o fi Tim un mare vizionar dar daca stie sa alinieze astrele ( sa ii sincronizeze pe cei ce stiu sa inoveze si sa creeze) e cel mai tatere din parcare.

Referitor la iTunes, sa vina in noiembrie dar sa vina bun ... nu cu bug-uri si patch-uit la 3 zile dupa lanasaresau cu scuze ca nu merge. Si apropo Itunes nu e Maps ci de el depinde o mare parte din business.
BTW am stat cu ochii ca pe butelie la Software Update pt iTunes. Acum m-am linistit smile

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

incepe sa miroasa a “coming in december”, sau m-am grabit sa afirm asta?

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

daca o lungesc inca o luna inseamna e big problem la Apple. nu stiu vreodata in istoria lor sa anunte un produs (data exacta ) si sa il amane…dapai sa-l amane a doua oara ...

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
seb21y - 26 Noiembrie 2012 06:35 PM

nu stiu vreodata in istoria lor sa anunte un produs (data exacta ) si sa il amane…dapai sa-l amane a doua oara ...

iPhone 4 White - a fost amanat de 2 ori. A aparut dupa 8 luni de la anuntare.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12
hamilton - 27 Noiembrie 2012 09:21 PM
seb21y - 26 Noiembrie 2012 06:35 PM

nu stiu vreodata in istoria lor sa anunte un produs (data exacta ) si sa il amane…dapai sa-l amane a doua oara ...

iPhone 4 White - a fost amanat de 2 ori. A aparut dupa 8 luni de la anuntare.

Da, dar iTunes nu e iPhone 4. Deci vorbim despre cu totul altceva…

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu doar ii spuneam la om.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

1 din 7
1