Cand import albume in itunes11 imi dubleaza/tripleaza melodiile din cadrul albumului, in taburile Songs, Artists, Albums, Genres. In tabul Playlist sunt ok.
A mai intampinat cineva aceasta problema? Daca da, cum a rezolvat-o?
Daaaa! Și mie îmi pare rău că l-au desființat. Era o funcție originală și atât de Mac. Acuma nu pot spune că noul aspect este rău dar parcă prea seamănă cu al celorlalte play-ere (îmi cam amintește de una din versiunile WMPlayer, deși nu știu cum mai arată acum). Goana asta după clienți noi sacrifică unele dintre cele mai originale funcții din aplicațiile Mac OS X.
Și când mă gândesc că noul design al iTunes ar putea fi un preview pentru viitorul aspect al Mac OS X…
O regret pe cea veche cu nota muzicală pe un CD. Arăta mai originală și nu se confunda cu Mac App Store-ul.
Majoritatea modelor de Mac pe care le vinde Apple nu au unitate de DVD/CD. In iTunes music store au sucit mana la spate record labels sa sparga albumele in melodii. Icoana cu disc e complet ilogica, oricat de frumoasa ar fi. ( dar nu e)
Cand import albume in itunes11 imi dubleaza/tripleaza melodiile din cadrul albumului, in taburile Songs, Artists, Albums, Genres. In tabul Playlist sunt ok.
Multumesc!
Cauta in Finder unde ai albumele respective si scoate gunoaiele de tip .m3u si .pls.
Idioteniile alea iti dubleaza melodiile
Multumesc!
Cauta in Finder unde ai albumele respective si scoate gunoaiele de tip .m3u si .pls.
Multumesc mult.
Dupa ce am sters balariile din folder nu am mai avut probleme.
Multumesc inca o data si-mi cer scuze ca raspund asa tarziu.
Multumesc!
Multumesc mult.
Dupa ce am sters balariile din folder nu am mai avut probleme.
Multumesc inca o data si-mi cer scuze ca raspund asa tarziu.
Numai bine
Sau dai dublu click pe .m3u și îți va copia playlistul (melodiile din folder), nu va mai trebui să tragi folderul întreg în iTunes.
Dragii mei! Sunt doar eu nebun sau sunt si altii confuzi si inversunati pe problema cu disparitia artwork viewer-ului din stanga jos? Mie-mi placea ala si acuma a disparut. Se poate reactiva? Daca nu, eu mai astept…