Poti da dublu click sus in acel “display” al iTunes-ului unde iti arata timpul melodiei, iar in stanga de tot artwork-ul. Iti deschide o fereastra cu artwork-ul. Stiu nu e acelasi lucru, insa asa l-au schimbat. Mai exista o posibilitate. Cand apesi sa-ti arate muzica organizata pe albume, atunci cand dai click pe un album iti arata si artworkul in dreapta.
Bun. Artworkul ala era util in mai multe situatii:
1. In Genius playlist daca generezi un playlist nu pot vedea copertile din playlist in timp ce canta alta melodie. tre sa dau eu get info..
2. Viewerul din colt ma ajuta sa rasfoiesc (cu sageata jos) prin melodii si sa vad ce artworkuri am la fiecare iar la nevoie daca un artwork lipsea sau nu era identic cu altul din acelasi album puteam dadea copy paste.. sau drag and drop din browser… acum manage-ul e mai nasol..
EU cam vreau artworkul inapoi… Nu ma gadila ca pot da click sa maresc poza sau sa ma duc in albums.. Daca in albums dau click pe o coperta… si din 15 melodii una nu are coperta eu nu pot sti asta… pentru ca nu-mi arata
Dupa cum vad eu ai 2 optiuni (care cred ca nu o sa-ti placa).
1. Te obisnuiesti cu noul iTunes si cauti o metoda la problema ta (cu ce permite noul iTunes) fie:
2. Cauti alt player de muzica.
Am mai discutat noi aici pe forum mai demult ca atunci cand apare ceva nou, noi suntem critici si reticenti, vrem ce era vechi inapoi. Insa se pare ca asta e evolutia.
Pentru ca ceva nou sa se nasca, ceva vechi trebuie sa moara.
Ideea e ca sunt caracteristici de bun simt care sunt foarte utile. Aceste caracteristici nu ar trebui sa moara. Asa renuntau si la Genius sa spunem… Si apropo de asta? Unde e butonul de repeat ?
Cică iTunes 11 îți schimba numele librăriei (.xml). În altă ordine de idei s-a raportat faptul că iPod Classic nu mai vrea sincronizare. A pățit cineva așa ceva?
au schimbat locatia pentru update-uri la apps: in loc sa fie in drepata jos, langa Get more apps, e sus, in partea dreapta, langa optiunile de a aranja apps-urile de pe calculator (all, ipod/iphone, ipad, name)
si daca te uiti in lista de aplicatii (icoane) o sa vezi o banda rosie cu Update pentru aplicatiile care au update disponibil. Asa mai aflu si eu ce trebuie sa mai sterg de pe Mac…