La mine sunt probleme cu wi’fi bag parola se conecteaza si când vreau sa intru pe browser sau AppStore se deschide o pagina către Apple si “hmm the page bla bla” nice.
La mine sunt probleme cu wi’fi bag parola se conecteaza si când vreau sa intru pe browser sau AppStore se deschide o pagina către Apple si “hmm the page bla bla” nice.
“In hardware and software development, a golden master is the reference model from which copies are mass-produced. An analogy is made to the production of certain types of physical media. In that process, a mold is cast in gold, from which subsequent copies are derived.
The golden master is usually the release to manufacturing (RTM) version, and therefore the first public/commercial version. It represents the development stage of “RTM” (Release To Manufacturing). Reaching this stage is said to be “going gold”, or “gone golden.”
N-are treaba GM-u cu Apple-u, e folosit peste tot!
acuma se face la ipad 3 noul update la iOS 6….dureaza cam de 15 min si inca mai incarca la el ....sper sa fie ok….revin cu comentarii….asa suntem noi romanii ne dam cu parerea
Eu l-am pus aseara pe iPhone si azi cand doream sa postez pe facebook din Notification Center hopa mitica nu era, m-am uitat si in settings si la fel, acum fac reinstall la maritul sistem de operare care este extrem de dezamagitor la multe capitole.
Siri pe iPad “3” nu este la fel de prietenos ca si cel dupa iPhone ceva este diferit, intelege ca naibi engleza dar deh sa speram ca vor veni multe alte update-uri.
Eu l-am pus aseara pe iPhone si azi cand doream sa postez pe facebook din Notification Center hopa mitica nu era, m-am uitat si in settings si la fel, acum fac reinstall la maritul sistem de operare care este extrem de dezamagitor la multe capitole.
Siri pe iPad “3” nu este la fel de prietenos ca si cel dupa iPhone ceva este diferit, intelege ca naibi engleza dar deh sa speram ca vor veni multe alte update-uri.
Mea culpa am fost eu noobie cu NC, asa este cand te grabesti.
Debifeaza totul de acolo si inchide programul si incearca iar, la request shsh from cydia nu are cum sa nu mearga debifat, am folosit eu ieri si merge pe versiunea 6
request shsh from cydia merge sa il debifez. nu merge set hosts to cydia on exit bifat sau debifat