La mine a mers totul bine pana acum 20 minute, de cand nu vrea sa-mi mai ia reteaua si imi arata No Service :-|
Am mai patit-o azi odata, dar atunci l-am bagat/scos de pe airplane mode si si-a revenit.
Acum nu vrea sa-mi mai vada reteaua de niciun fel. I-am dat restart, i-am scos SIM-ul, l-am scos pe geam…nimic. Imi arata toate retelele posibile [inclusiv de la moldoveni], doar RO Orange nu. La un moment dat mi-a aratat RO Orange, am selectat reteaua, dar nimic.
In decursul zilei am mai vorbit cu cativa oameni ce ziceau ca ma aud prost/cu intreruperi la telefon.
WTF?! A mai avut careva probleme cu reteaua?
Daca va da eroarea, vedeti aici cum sa o rezolvati. Daca nu merge din prima, insistati. Eu dupa 24 de ore de incercat am reusit sa vad ceva pe pagina aia, si din ce stiu, sunt sigurul caruia ii arata ceva in passbook apps, si nu o pagina goala.
Urmatorul care mai mentioneaza in topicul asta cum ii s-a blocat updatarea sau nu-i merge pe un telefon jailbreaked, sau zice ceva de SHSH, tinyumbrela sau alte asemenea… are contul suspendat.
Exista cu sticky topic dedicat problemelor aparute in urma jailbreak.
Voua v-a aparut dupa upgrade la ios6 o aplicatie cu iconita alba si care nu se deschide numita SpringBoard? Nu era ceva specific jailbreak? Pt ca n-am asa ceva. In rest f misto, imi place in special app store ca nu mai trebuie sa introduc parola in disperare si nu ma scoate din aplicatie cand upgradez ceva.