parca culorile pe iphone 4 sunt mai intense decit pina acuma ... I miss Google Maps (Aplicatia), pacat ca noi cei cu iPhone 4 nu avem panorama pictures ... dar se misca bine ...
imi da o eroare “An error occurred downloading Ios 6”
hm i-am dat direct din ipad software update.
Posibil sa fie si de la router. La ultimul upgrade am incercat cateva zile pana m-am prins ca e din cauza routerului. Cu net din digi mobile shareuit din mac a mers.
La mine sunt probleme cu wi’fi bag parola se conecteaza si când vreau sa intru pe browser sau AppStore se deschide o pagina către Apple si “hmm the page bla bla” nice.
Aplicatia de harti e ca o fata de Bamboo. e frumoasa da’ nu stie nimic.
Am pus pe iPad 3 IOS 6 si am fost extaziat in prima faza, SIRI, ceas, mail cu vip… aplicatie de harti cu indicatii. Din pacate, la cautare pe harti e subtire rau. Nu gaseste centrul Sibiului. Poate in viitorul apropriat sa mai completeze la ele. Noroc cu hartile de la Google direct din browser.
L-am pus pe 3GS si pare mai sprinten.
Nu mi-a zapacit aranjarea icoanelor, doar mi-a aparut aia cu Passbook, aplicatia Maps se misca bine si pare chiar mai detaliata decat aia a lui Google. O s-o testez mai mult maine, fac un drum prin tara.
Descarcarea a durat putin, dar apoi m-am plictisit pana am putut butona.
Esti multumit de update? Ma gandesc sa pun si eu pe iPhone-ul 3gs al sotiei.
Apropos de AppStore. Pe mine mă enervează rău noul layout. Vorbesc de cum arată pe iPhone. Cel vechi prezenta mai multă informație pe un ecran, aici sunt mărite iconițele - sunt trei și jumătate pe un ecran.
În ecranele Featured și Charts, rândurile de iconițe sunt așezate pe orizontală, dat aplicația nu suportă landscape.
La Updates iconițele curg pe verticală, dar încap tot trei juna’ pe o pagină. Trebuie să dai serios la vâsle cu deștu’ să le parcurgi, e nașpa.
Dar na, oricum aplicația de navigat prin AppStore este AppZapp ...
Acuma fac update la telefon la iphone 4 cu IOS 6….revin cu noutati pro si contra…sper sa fie pro ca apoi numai stiu cum sa il dau inapoi….cine a pus IOS 6 pe Ipad 3 si cum functioneaza….merita sau nu?
Acuma fac update la telefon la iphone 4 cu IOS 6….revin cu noutati pro si contra…sper sa fie pro ca apoi numai stiu cum sa il dau inapoi….cine a pus IOS 6 pe Ipad 3 si cum functioneaza….merita sau nu?
sa auzim numai pro ... contra la mine e lipsa functiei de panorama pictures :-(
ce face aceasta functie de care zici ca eu sunt cam incepator in partea asta de iphone…desi sunt utilizator mac si iphone de an si ceva…nu am stat pe forumuri sau sa ma intereseze telefonul….greseala mea…
ce face aceasta functie de care zici ca eu sunt cam incepator in partea asta de iphone…desi sunt utilizator mac si iphone de an si ceva…nu am stat pe forumuri sau sa ma intereseze telefonul….greseala mea…