1 din 2
1
iOS 6 [si hartile pentru Romania]
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07

Buna,

Am un iPhone 4, unlocked, curat, fara JB.
Am vazut ca se poate instala iOS 6, insa sincer, astept sa vad cum se comporta Apple Maps in Romania ... Sincer, nu vreau sa pierd Google Maps.

Review-uri cu specific romanesc?

Multumesc frumos!
Cristi.

[ Modificat: 19 Septembrie 2012 05:55 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

In Cluj e ok, nu mirobolant, dar OK.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Să-ți dau doar un exemplu ...

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10

Ori nu stiu eu sa folosesc bine maps, ori POIs sunt aproape 0 in RO?
Search bucharest restaurant -> 3 rezultate; bucharest hotel -> 4 rezulate

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Poti sa folosesti google maps drept aplicatie web app. Intri de pe safari iphone pe maps.google.com, si ai cam toate functiile de pe aplicatie originala. (in afara de street view)

Pentru street view, exista programe in appstore care il propun in optiune. Printre ele, poate cel mai interesant e MyMap+ (are o versiune gratuita)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Maps, asa cum ma asteptam e total nefolositor in Romania, deocamdata. Intrebarea mea este daca, noi, userii putem face propuneri sau adaugari la aceasta aplicatie, asa cum se poate in Google? Adica macar sa incercam noi sa completam…

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

http://theamazingios6maps.tumblr.com

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

Asta a fost o mare tampenie, multa lume se plange dar tot il vor cumpara, eu unu am app special pt. Buc. si igo pentru restul, trebuia sa mai tina google maps pentru inca 1 an si sa lucreze la Apple maps si utilizatorul ne-american sa nu aibe de suferit, dar deh only apple

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Puteau macar sa-i spune Apple Maps beta…macar aveau o scuza…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai nu trebuie sa te bucuri si cind apare un update?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, evident ca nu-s la fel de amanuntite ca alea de la Google.
Dar pe mine m-a suparat Google de cateva ori cand cautam un numar de starda si el imi dadea doar mijlocul strazii. Sau mai stiu eu ce business. Asa ca pe Mac am trecut pe Bing Maps.

Azi am incercat un pic Maps-ul asta nou din iOS 6: e facut foarte misto. Nu stiu cand au inceput avioanele “Apple” sa cartografieze, dar au facut treaba buna si am incredere ca o sa fie din ce in ce mai bine.
Am facut Buc-Constanta; totul foarte bine, cu exceptia limitarilor telefonului meu (3GS), pe care nu merg indicatiile vocale (Siri, deh…) si nici alea vizuale nu se actualizeaza in functie de pozitie (dar sunt in romana). In modul satelit e funny: daca vezi ca intri intr-un camion, sa nu tragi de volan, e doar pe telefon smile

Mie imi pare bine ca s-a bagat Apple in treaba asta cu hartile. Si oricum, cica e pe vine o app de la Google, pentru doritori.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Cred ca o sa dureze luni sau ani pana o sa apara un update care sa ridice Apple Maps la nivelul Google Maps de acum…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

mai tineti minte cum se radea, acum 3-4 ani, de primele aplicatii html, in comparatie cu ce se facea in flash?
in sinea mea si eu credeam ca Jobs e pana la urma nebun, de ce sa renunte la flash?! de ce sa-l blocheze si pe ipad?!
uite de-aia.
s-au schimbat mult lucrurile intre timp, acum viitorul flashului nu prea mai suna bine.

poate comparatia nu e cea mai potrivita, dar unul dintre concurenti e din acelasi film.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

erata, voiam sa ma refer la animatii html/flash, nu la aplicatii.
scuze.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 20 Septembrie 2012 05:48 PM

Da, evident ca nu-s la fel de amanuntite ca alea de la Google.
Dar pe mine m-a suparat Google de cateva ori cand cautam un numar de starda si el imi dadea doar mijlocul strazii. Sau mai stiu eu ce business. Asa ca pe Mac am trecut pe Bing Maps.

Azi am incercat un pic Maps-ul asta nou din iOS 6: e facut foarte misto. Nu stiu cand au inceput avioanele “Apple” sa cartografieze, dar au facut treaba buna si am incredere ca o sa fie din ce in ce mai bine.
Am facut Buc-Constanta; totul foarte bine, cu exceptia limitarilor telefonului meu (3GS), pe care nu merg indicatiile vocale (Siri, deh…) si nici alea vizuale nu se actualizeaza in functie de pozitie (dar sunt in romana). In modul satelit e funny: daca vezi ca intri intr-un camion, sa nu tragi de volan, e doar pe telefon smile

Mie imi pare bine ca s-a bagat Apple in treaba asta cu hartile. Si oricum, cica e pe vine o app de la Google, pentru doritori.

Si pe mine ma bucura faptul ca Apple vrea sa aiba propriile harti pentru ca stiu ca in general se pune mare pret pe calitatea produsului/serviciului. Dar de data asta e jale din pct meu de vedere. Nu pot sa imi dau seama cum de au putut sa scoata asa ceva pe piata…Si nu vorbesc de RO unde te astepti sa nu fie totul de la inceput..

Ce zic englezii: http://www.bbc.com/news/technology-19659736

Iar astea sunt chiar funny, in special comentariile:

Check out this awesome 4-lane rollercoaster at the Hoover Dam. Make sure you’re buckled!
http://theamazingios6maps.tumblr.com/post/31926462129/check-out-this-awesome-4-lane-rollercoaster-at-the

Let’s get some gas — at the furniture store! (Downtown Chicago)
http://theamazingios6maps.tumblr.com/post/31926435958/lets-get-some-gas-at-the-furniture-store

Clearly Apple knows of the coming apocolypse. Manhattan end of the Brooklyn Bridge.
http://theamazingios6maps.tumblr.com/post/31921526847/clearly-apple-knows-of-the-coming-apocolypse

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce ma deranjeaza pe mine e ca alte aplicatii, ca de exemplu maps+ nu se mai lanseaza cu sistemul nou
asta pe ipad

1 din 2
1

‹‹ iOS 6 final      youtube ››