Ajutor instalare OS 10.7.4
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 09.05.11

Salut,am un macbook late 2006 , a1181 , proc core2duo 1,83 cu 2gb ram si as vrea sa reinstalez sistemul de operare,are tot 10.7.4 acum pe el. Am dvd cu sistemul de operare dar nu am mai instalat niciodata sistemul pe mac os si as avea nevoie de un tutorial de la A la Z cum se instaleaza..boot-area tot. Vreau sa il reinstalez pentru ca l-am cumparat de la cineva si vreau sa sterg tot de pe el si sa pun totul de la 0.Si apoi daca trebuiesc instalate ceva drivere,etc. Multumesc !

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

MacBook late 2006 a venit cu discuri de Tiger 10.4.8. Astea sunt discurile pe care le ai, cele gri ? Nu te-ar ajuta la mare lucru.

Ca să ajungi la 10.7.5 ar trebui să faci rost de Snow Leo 10.6 Retail, să-l instalezi și să-l actualizezi cu ComboUpdate 10.6.8, să te loghezi în Mac AppStore cu contul tău de iTunes, să cumperi Lion și să-l instalezi peste Snow Leo 10.6.8. Apoi să-l actualizezi cu ComboUpdate 10.7.5.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

m-ai rupt frate smile nu am cd-uri originale,e luat de pe net OS 10.7.4 , care de altfel e si acum instalat pe macbook. dar am zis ca daca as reinstala softul pe el,s-ar misca mult mai bine ... sau ma insel ?

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

No, păi dacă ai cd de pe net zic eu că nu merită să te obosești cu reinstalarea.
Un lucru foarte simplu pe care ai putea să-l faci ar fi să faci un user nou, ajută.

Încearcă totuși să obții un disc original retail de Snow Leo.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

de ce? nu e bun sistemul de pe net?

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia încearcă tu, și spune-ne dacă ai reușit

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

prietene,intreb si eu ca ti-am zis ca nu ma pricep la sisteme mac OS .... si daca tu nu esti dispus sa ma ajuti cu informatii,lasa pe altii,k sigur sunt persoane care ma pot ajuta.Oricum,mersi de “intentie” !

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

ok…m-am mai documentat si eu putin si vin cu o alta intrebare : Daca iau un Mac os x 10.7 final retail de pe net,il ard pe un mac si il pun pe un dvd,il pot reinstala prin bootare pe urma pe macbook-ul meu ? Adica cu Erase and Install !?

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

“Prietene” Mac OsX costa doar 15€. Bani pe care ii pierzi la o iesire in oars. Si sunt convins ca daca ai vorbi mai frumos, se gaseste cineva care sa iti doneze niste cd originale de Mac sau sa ti le dea cu 10 Ron. Userii de pe acest site sunt destul de draguti. Arogantule.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

ok…sa nu ajungem in alte directii cu discutia,nu am vrut sa fiu arogant,daca as sti toate astea nu as mai deranja pe nimeni,crede-ma.Pur si simplu am trecut de la PC la MAC si incerc sa invat incetu cu incetu Mac.Si pun intrebari aici,pentru ca inainte am citit despre MAC dar nu am inteles chiar totul.Si aici fiind o comunitate de useri MAC , unde altundeva puteam gasi informatii concrete despre ce ma intereseaza? Si apropo,daca cunosti pe cineva cu cd original de Mac…as fi recunoscator,imi usurezi munca.Si nu neaparat moca,k sunt constient ca fiecare trebuie sa traiasca intr-un fel sau altul. Mersi !

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

k ≠ ca / că in primul rand

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08
trusk - 22 Septembrie 2012 11:03 AM

k ≠ ca / că in primul rand

+1

@ TzuckyBoy aici daca vrei sa primesti ajutor rapid trebuie sa scrii corect gramatical, chiar daca nu scri cu diacritice. Incearca sa scrii cat de bine poti, pentru a se intelege usor ce vrei sa transmiti, nu sta nimeni sa decodeze ce vrei tu sa zici. Daca va trebui s-o faca, fi sigur c-o sa inchida tab-ul cu postul tau (eu asa fac).

Poti sa iei ca pe-o insulta ce ti-am scris (daca asa o percepi), eu vreau doar sa te ajut sa intrii in comunitatea noastra cu dreptul.

Semnătură 

only 