Maretul iOS 6 a fost lansat si evident ca nu m-am putut abtine sa nu fac un update iPad-ului, la ultima versiune revolutionara de software. Toate bune si frumoase, dupa dezamagirea disparitiei aplicatiei Maps (powered by Google) precum si mult folositul YouTube, am observat o serie de instabilitati pe care inainte cu iOS5 nu le aveam.
Chiar acum cateva minute, inainte sa scriu acest post, am instalat aplicatia Youtube (din pacate in varianta iphone) folosint AppStore-ul. Nici nu incepeam bine cautarea ca si crash-uia.
Mi se pare mie sau iOS 6 este cam buggy…. Voi intampinati asemenea ciudatenii?
Nu am avut nici o problema….ba chiar la mine merge mai bine, este mai rapid si mi se pare ca si bateria tine un pic mai bine.
Incearca sa faci o reinstalare.
Salutare, si eu am instalat ios 6 pe new ipad si de at in momentul in care ma conectez la facebook mi se deconecteaza singur, iese cu totul din aplicatie. Ati patit si voi asa ceva?
Mi se intampla si la alte aplicatii dar mai rar( cum ar fi cele de stiri) oare sa nu fie compatibile cu ios 6 ?
Maretul iOS 6 a fost lansat si evident ca nu m-am putut abtine sa nu fac un update iPad-ului, la ultima versiune revolutionara de software. Toate bune si frumoase, dupa dezamagirea disparitiei aplicatiei Maps (powered by Google) precum si mult folositul YouTube, am observat o serie de instabilitati pe care inainte cu iOS5 nu le aveam.
Chiar acum cateva minute, inainte sa scriu acest post, am instalat aplicatia Youtube (din pacate in varianta iphone) folosint AppStore-ul. Nici nu incepeam bine cautarea ca si crash-uia.
Cum poti spune o asemenea aberatie? Fara suparare
Daca crapa o aplicatie e de vina iOS? )))
Daca era o aplicatie ce vine cu iOS da, daca nu, 99.99% aplicatia e de vina.
Cum poti spune o asemenea aberatie? Fara suparare
Daca crapa o aplicatie e de vina iOS? )))
Daca era o aplicatie ce vine cu iOS da, daca nu, 99.99% aplicatia e de vina.
True. Vezi aplicatia Starbuks GR CY BG RO. Crapa cand vrei sa adaugi un card. Aia nu are cum sa fie vina OS-ului. Daca era vina lui, iti intra in safe mode instant.
Nimic nu e perfect ... dar cand apare cate o versiune noua de OS bug-uutile existente ale OS-ului sunt reparate.
Sa iti raspund la intrebare, nu am avut probleme majore, facebook pages avea un bag la o animatie dar acum e ok dupa un update.
OK, atunci Appstore-ul, Facebook-ul si altele, sunt buggy, iOS-ul este perfect! Ideea este daca intampina si altii probleme asemanatoare…
Ai putintica rabdare. Toate aplicatiile vor avea update (daca nu au avut deja) pentru a fi optimizate cu iOS 6… Uite, de exemplu Twitter a avut 2 update-uri de miercuri pana azi.
Si eu jucam ieri Angry Birds si mi-a iesit din aplicatie pe iPad.
ia încercați o calibrare
adică folosiți aparatul până se închide, apoi lăsați-l la încărcat încă 2-3 ore de când spune că e plin (de preferat o noapte întreagă)
OK, atunci Appstore-ul, Facebook-ul si altele, sunt buggy, iOS-ul este perfect! Ideea este daca intampina si altii probleme asemanatoare…
Ai putintica rabdare. Toate aplicatiile vor avea update (daca nu au avut deja) pentru a fi optimizate cu iOS 6… Uite, de exemplu Twitter a avut 2 update-uri de miercuri pana azi.
Si eu jucam ieri Angry Birds si mi-a iesit din aplicatie pe iPad.
Exact , unele din aplicatiile cu care sunteti deja obisnuiti nu ruleaza cum trebuie pe iOS 6. Folositi versiunile updatate de software si nu or sa mai fie probleme de genu.