Instabilitati iOS6 pe iPad 2
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.07.12

Salutare natiune!

Maretul iOS 6 a fost lansat si evident ca nu m-am putut abtine sa nu fac un update iPad-ului, la ultima versiune revolutionara de software. Toate bune si frumoase, dupa dezamagirea disparitiei aplicatiei Maps (powered by Google) precum si mult folositul YouTube, am observat o serie de instabilitati pe care inainte cu iOS5 nu le aveam.
Chiar acum cateva minute, inainte sa scriu acest post, am instalat aplicatia Youtube (din pacate in varianta iphone) folosint AppStore-ul. Nici nu incepeam bine cautarea ca si crash-uia.

Mi se pare mie sau iOS 6 este cam buggy…. Voi intampinati asemenea ciudatenii?

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi
iPhone 4s - 16GB
iPhone 6 - 16GB
MacBook Pro 13” mid 2014 - 128GB
Apple TV 3’rd Generation
Time Capsule 2TB 5’th Generation
Airport Express 2’nd Generation

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Nici o problema pe iOS6 pe iPhone 4s, iPhone 5, iPad 3 16 gb wi-fi. Incearca un restore si da-i “Set as new”.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Nu am avut nici o problema….ba chiar la mine merge mai bine, este mai rapid si mi se pare ca si bateria tine un pic mai bine.
Incearca sa faci o reinstalare.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.09.12

Salutare, si eu am instalat ios 6 pe new ipad si de at in momentul in care ma conectez la facebook mi se deconecteaza singur, iese cu totul din aplicatie. Ati patit si voi asa ceva?
Mi se intampla si la alte aplicatii dar mai rar( cum ar fi cele de stiri) oare sa nu fie compatibile cu ios 6 ?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Delta04 - 22 Septembrie 2012 07:48 AM

Salutare natiune!

Maretul iOS 6 a fost lansat si evident ca nu m-am putut abtine sa nu fac un update iPad-ului, la ultima versiune revolutionara de software. Toate bune si frumoase, dupa dezamagirea disparitiei aplicatiei Maps (powered by Google) precum si mult folositul YouTube, am observat o serie de instabilitati pe care inainte cu iOS5 nu le aveam.
Chiar acum cateva minute, inainte sa scriu acest post, am instalat aplicatia Youtube (din pacate in varianta iphone) folosint AppStore-ul. Nici nu incepeam bine cautarea ca si crash-uia.

Cum poti spune o asemenea aberatie? Fara suparare smile
Daca crapa o aplicatie e de vina iOS? smile)))
Daca era o aplicatie ce vine cu iOS da, daca nu, 99.99% aplicatia e de vina.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
boboc - 22 Septembrie 2012 02:47 PM
Delta04 - 22 Septembrie 2012 07:48 AM

Salutare natiune!

Cum poti spune o asemenea aberatie? Fara suparare smile
Daca crapa o aplicatie e de vina iOS? smile)))
Daca era o aplicatie ce vine cu iOS da, daca nu, 99.99% aplicatia e de vina.

True. Vezi aplicatia Starbuks GR CY BG RO. Crapa cand vrei sa adaugi un card. Aia nu are cum sa fie vina OS-ului. Daca era vina lui, iti intra in safe mode instant.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 17.07.12

OK, atunci Appstore-ul, Facebook-ul si altele, sunt buggy, iOS-ul este perfect! Ideea este daca intampina si altii probleme asemanatoare…

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi
iPhone 4s - 16GB
iPhone 6 - 16GB
MacBook Pro 13” mid 2014 - 128GB
Apple TV 3’rd Generation
Time Capsule 2TB 5’th Generation
Airport Express 2’nd Generation

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Nimic nu e perfect ... dar cand apare cate o versiune noua de OS bug-uutile existente ale OS-ului sunt reparate.
Sa iti raspund la intrebare, nu am avut probleme majore, facebook pages avea un bag la o animatie dar acum e ok dupa un update.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.01.09
Delta04 - 23 Septembrie 2012 06:25 PM

OK, atunci Appstore-ul, Facebook-ul si altele, sunt buggy, iOS-ul este perfect! Ideea este daca intampina si altii probleme asemanatoare…

Ai putintica rabdare. smile Toate aplicatiile vor avea update (daca nu au avut deja) pentru a fi optimizate cu iOS 6… Uite, de exemplu Twitter a avut 2 update-uri de miercuri pana azi.
Si eu jucam ieri Angry Birds si mi-a iesit din aplicatie pe iPad.

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 23.05.08

Eu am impresia ca bateria tine mai putin pe iPad 2 cu iOS 6!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.02.12

Da…si mie mi se pare ca se duce bateria mai repede decat pe IOS 5.1.
Sper sa rezolve problema in urmatorul update, IOS 6.1 sau 6.0.1 , cum o fi

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

ia încercați o calibrare
adică folosiți aparatul până se închide, apoi lăsați-l la încărcat încă 2-3 ore de când spune că e plin (de preferat o noapte întreagă)
wink

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.10.12
Smeag - 24 Septembrie 2012 06:47 AM
Delta04 - 23 Septembrie 2012 06:25 PM

Ai putintica rabdare. smile Toate aplicatiile vor avea update (daca nu au avut deja) pentru a fi optimizate cu iOS 6… Uite, de exemplu Twitter a avut 2 update-uri de miercuri pana azi.
Si eu jucam ieri Angry Birds si mi-a iesit din aplicatie pe iPad.

Exact , unele din aplicatiile cu care sunteti deja obisnuiti nu ruleaza cum trebuie pe iOS 6. Folositi versiunile updatate de software si nu or sa mai fie probleme de genu.

Semnătură 

Mac Solutions Consultant
Apple Product Professional