as vrea si eu mai multe clarificari referitoare la diferentele dintre Calendar si Reminders. La ce sa folosesc Calendars cand am Reminders?
Calendar (iCal) intotdeauna mi s-a parut o aplicatie incalcita si greoaie. Mie imi plac aplicatiile simple, minimaliste si prefer Reminders.
De ce as folosi Calendarul si nu Reminders cand (pentru mine) fac aproximativ aceleasi lucruri:
- stiu ca pot sa imi sincronizez calendarul cu alte persoane dar eu nu o fac, n-am cu cine
- stiu ca pot sa am mai multe calendare in iCal dar la fel pot am mai multe liste in Reminders
- ambele pot fi costumizate sa te avertizeze la un anumit interval (si da iCal poate trimite automat mail sau deschide ceva fisier, optiuni de nisa as zice)
- Birthdays sunt preluate in iCal automat din Address Book (foarte bine), dar cu o abordare ad labam se pot importa si in Reminders sub o lista gen Birthdays (poate este si vreun script care sa faca asta automat)
Voi cum folositi aceste 2 aplicatii ca eu simt ca voi trage Calendarul pe dreapta cat de curand, nu prea ii mai vad utilitatea (sau nu imi dau seama de ea)?