Cum se poate regla luminozitatea la un iMac de 24” mai mică decât te lasă System Preferences/Displays să o reglezi ?
Am un coleg care a pus iMac-ul lângă CRT-urile sale și pe cele mai mici setări din Sys Pref și cea mai mica Gamma setată la calibrare tot luminează ca un far față de CRT-urile de alături și îl dor ochii când se uită la el.
Help - ajutați un om să migreze de pe PC-urile întunecate.
dacu: Mersi, dar și mai întunecat trebuie :( Monitoarele de la iMac-urile de 24” sunt A NAIBI de luminoase. Un ecran de la un 20” core duo pare stins față de unul de 24” code 2 duo.
Sa stii, Cattus, ca aici au dat-o-n bara!
Pina si Cinema Display (asta nou – si sint multe cazuri!) e atit de luminos, incit nu vezi griuri pina la nivelul 10 (din 155)!
Din cauza asta, pentru DTP e moarte curata!
Sergiu, vezi aici. Eu il am si face ce ii trebuie amicului, dar mi mi se pare incomod. Si da, ar trebui sa aiba monitoarele astea Apple reglaje mai jose, eu imi tin ACDul pe minim, doar cand e soare puternic mai bag un pic.
Sa stii, Cattus, ca aici au dat-o-n bara!
Pina si Cinema Display (asta nou – si sint multe cazuri!) e atit de luminos, incit nu vezi griuri pina la nivelul 10 (din 155)!
Din cauza asta, pentru DTP e moarte curata!
Te cred, le-am dibuit un pic pe la istyle și la Orange Muzica, unde trona unu’ frumos și mare….
Am reușit cu un calibrator împrumutat până la urmă. 6500K, Gamma:2.2 și luminozitate 20% sunt perfecte pentru ochii sensibili.
Brightness Control e SUPER ! (luminozitate 0 rules - te uiti cu lanterna la ecran) dar te pune pe profilul de culoare default.
Shades e mai deștept - reglează luminozitatea la profilul de culoare curent.
Bun Shades! Multumesc de cautare!
Dar tot calibratorul e baza! Ceea ce nu e corect, la urma urmei. Omul cumpara un automobil, nu trebuie sa-l obligi sa-si cumpere si garaj la el!2
Nu inteleg de ce stati cu luminozitatea pe minim. Chiar asa trebuie la DTP, ca nu ma pricep. Eu o tin mai mereu la maxim. Credeam ca ideea e sa fie cat mai luminos si mai clar.