Problema difuzor iPhone 4
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Difuzorul meu de la iPhone 4 se aude mult mai incet ca la celalalte iPhone-uri 4 si nu stiu de ce smile
Volumul este la maxim, nu este acoperit si am facut si Restore…
Se aude cam cu 25-35% mai incet de la celelalte iPhone-uri 4.
Mi se parea mie de o luna si ceva ca se aude mai incet dar nu am acordat atentie dar azi cand mi-am incarcat ceva ringtone-uri m-am enervat si am luat inca 2 iPhone-uri (4) de la prieteni si am facut 3 teste :
T1 : Le-am pus toate 3 pe hol cu volumul la maxim si acelasi ton de mesaj (Tri-tone) si am dat pe rand un SMS la fiecare, eu fiind in camera ; Am auzit cele 2 iPhone-uri care nu erau ale mele dar pe al meu nu.
T2 : Am pus pe toate 3 aceiasi piesa si am dat play pe rand ; aceiasi situatie : la mine s-a auzit mai incet.
T3 : Am iesit pe strada la ora de varf cu toate iPhone-urile in buzunar. L-am rugat pe un prieten sa apeleze pe rand toate telefoanele si rezultatul a fost acelasi : pe al meu nu l-am auzit dar pe celelalte doua da. Si de data asta toate aveau setate acelasi ton de apel, Marimba.
Nu stiu ce sa zic…de la ce poate fi ? Pe exterior grila de la difuzor nu e acoperita sau ceva dar ii posibil sa fie mizerie inauntru ?

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ai v[rsat ceva pe el? smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator

Pe asta nu smile
Am avut un iPhone pe care l-am scapat in apa si am varsat suc pe el si mergea perfect, inclusiv difuzorul…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dar ai dat aparatul altcuiva? Un astfel de defect e o consecinţă în 99% din cazuri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator

Hmm, l-am dat, dar tot timpul am fost langa ei.
Mi-am amintit ca acum o luna l-am scapat pe gresie si parca prin perioada aia a aparut problema. Telefonul era pe masa, deci nu a fost o cazatura asa puternica, dar cine stie…Se poate intampla asta de la un soc ? Amu ori se strica difuzorul ori nu se strica… ii posibil ca de la o cazatura sa se auda mai incet ?

Semnătură