Apple TV - help
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.09.12

dupa ce m-am documentat, mi-am luat de curand un apple tv, l-am instalat si ... nimic. constat ca nu-mi mai apare “iconita” de airplay (pt “mirroring”) nici pe macbook-ul air (cu mountain lion 10.8.2), nici pe iphone 4s. am tot cautat pe forumuri si nu am reusit sa aflu cum activez airplay-ul (sa apara “iconita”). bineinteles ca apple tv-ul este in aceeasi retea cu mac-ul si iPhone-ul, am efectuat toate testele la apple tv si-mi spune ca e legat la retea, ca semnalul e bun, etc., am dezactivat toate firewall-urile (atat la router cat si la mac), dar degeaba, nu se vad intre ele device-urile. are cineva idee ce se intampla? mentionez ca o data, acum cateva zile, a aparut “iconita” pe mac si am putut sa fac mirroring, dar brusc a disparut (fara nicio explicatie sau interventie din partea mea) si de atunci nu mai reusesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

daca intri in shared pe ATV vezi libraria macului?

pentru home sharing trebuie sa faci loghin in ATV cu contul de .mac (sau ce Apple ID ai), acelasi din iTunes.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

am facut login cu apple id si nu vad “libraria”. am uitat sa spun ca atunci cand a aparut “iconita” de mirroring in bara de sus pe desktop, aparuse si in dreapta jos pe itunes si acum a disparut si de acolo.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 01.04.09
kikos - 24 Septembrie 2012 05:33 PM

am facut login cu apple id si nu vad “libraria”. am uitat sa spun ca atunci cand a aparut “iconita” de mirroring in bara de sus pe desktop, aparuse si in dreapta jos pe itunes si acum a disparut si de acolo.

Verifica daca macbookul stie mirroring.

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
AirPort Extreme (4th Generation)
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

stie mirroring. e macbook air 2011 si cum am mai zis, a facut mirroring si brusc s-a oprit si acum nu mai vrea.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

iphone-ul iti apare in itunes pe mac pt wifi sync?

Poate e de la router si ar trebui sa incerci cu altul. La mine, de ex., acasa se vad toate intre ele (se mai deconecteaza, etc., dar in general merge), in timp ce la birou nu vad iphone-ul in itunes. In afara de router diferit nu am alta explicatie de ce s-ar intampla asta…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

am dat un reset la ATV, a facut vreo 2 update-uri si acum a inceput sa mearga. mai dispare cateodata conexiunea, dar daca dau restart atat la ATV cat si la MAC, se vad din nou.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 29.08.11

patesc acelasi lucru, in cazul meu rezolv conectarea apple tv - Imac prin resetarea router-ului. In principiu dau vina pe router (doar nu pe mere smile ).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

si eu credeam ca vina este de la router, dar studiind mai multe forumuri am constatat ca sunt si utilizatori cu airport express care intampina aceleasi probleme. cred ca vina este comuna si probabil problema va disparea la un anumit moment in urma unui update.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

ieri am facut un update, nu stiu in ce consta si nici nu am obsevat daca se regleaza problema.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Am patito si eu cun ruter tplink foarte “performant” care imi facea numai probleme. Acum am un dlink dir 615 si au disparut problemele wink.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Si eu am trecut la time capsule si de doua luni de zile a disparut problema.