Bună ziua,
Un client a cumpărat un website (un template). Pe pagina de HOME are o sectiune de ŞTIRI (vezi ataşamentul Capture.png). La un moment dat a cerut cael să aibă acces liber la acea secţiune şi să adauge ştiri ori de cîte ori are nevoie. Iată ce a ieşti cînd a încercat el să adauge Ştiri, vezi ataşamentul Capture01.png. O altă problemă este aceea că pentru fiecare ŞTIRE trebuie creată o pagină HTML în care Ştirea va fi scrisă şi apoi linkuită pe pagin de HOME, vezi ataşamentul: Capture02.png. În această fază el nu are un control asupra mărimii websiteului care într-un an va creşte cu cel puţin 12 pagini HTML, ca să nu mai spun că nu există o opţiune de arhivare a ştirilor.
I-am sugerat să creăm un blog în Wordpress unde el îşi poate scrie ştirile foarte uşor, iar apoi fiecare ştire din Wordpress să fie legată de un scurt rezumat în pagina de HOME, iar acel buton READ MORE cînd se dă click pe el să deschidă ŞTIREA corespondentă din Wordpress.
Pînă acum am primit următoarele răspunsuri:
1. Nu se poate decît dacă trec websiteul în Wordpress.
2. Abordarea nu a fost bună, trebuia de la început stabilit ce şi cum. Nu mă interesează comentarii de acest gen, ci soluţii la această problemă.
3. Să se integreze (zic eu Interfaţă) CRM în website şi de acolo clientul să îşi scrie ştirile. Dar se pare că este extrem de costisitoare ca şi timp şi bani.
4. Să încerc cu iFrame, dar că nu există rezultate 100% sigure.
Orice idee este binevenită.
Cu stimă,
Sebastian