Aperture versus LR 4
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Salut,
Voi ce mai folosiți ?

According to 2009 statistics from research company InfoTrends, released by Adobe Systems product manager John Nack, of the 1,045 North American professional photographers who were interviewed, 37.0% used Lightroom and 6.3% used Aperture while 57.9% used the Photoshop Camera Raw plug-in. Of the Mac users, 44.4% used Lightroom and 12.5% used Aperture.[9] Five other alternatives to Lightroom are Digikam, Hasselblad Phocus, Corel AfterShot Pro, Darktable and Raw Therapee. Of these, Digikam, Darktable and Raw Therapee are free and open source.[10]
[edit]

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Hasselblad Phocus este tot free. Mai este DxOptics Pro 7. Citind cele de mai sus, ma tot intreb, daca dintre Mac users, 12.5% utilizeaza Aperture, atunci cei 6.3% utilizatori de Aperture pe ce sistem de operare il utilizeaza? Eu nu stiu de vreo versiune de Aperture sun Windows.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

“....daca dintre Mac users, 12.5% utilizeaza Aperture, atunci cei 6.3% utilizatori de Aperture pe ce sistem de operare il utilizeaza? Eu nu stiu de vreo versiune de Aperture sun Windows.”  smile
Eu folosesc Aperture. Oricum studiul este facut de Adobe

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Ce futil.
Asta-i ca aia: ce sistem de operare folositi smile

Ce-i drept, vad ca toti prefera tampenia de aplicatie Lightroom care sincer la unele faze e idioata rau, nu ca si Aperture ar fi mai breaz, dar overall mizez pe Aperture.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •