iMac G5, urgent…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Salutare tuturor

Am gasit in targ un Imac G5, proc. 2 Ghz, 1GB RAM, OS 10.5.8, la schimb cu un tel Omnia i900 (tel este ca nou iar iMac-u este cam sifonat, zgariat chiar si pe display dar nu foarte rau, nu are tastatura si nici mouse) si as dori sa stiu daca se merita, sau altfel spus, ce dezavantaje pot avea la acest tip de iMac, mai ales raportat la OS si de unde as putea obtine un CD cu OS .

Va multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Se pare ca acesta este modelul: http://www.everymac.com/systems/apple/imac/specs/imac_g5_2.0_20.html

As dori sa il folosesc si pentru muzica/GarageBand, insa nu stiu daca voi putea pt. ca nu am gasit GarageBand-ul in SO si nici CD nu are .

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sfat din partea unuia păţit. Foarte păţit.
Nu-l lua!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Eu am GarageBand ‘08 pe un G4, deci o sa mearga si pe G5. Singurele dezavantaje pe care le vad e ca are procesor PowerPC, si esti obligat sa te limitezi la programe mai vechi.
Eu zic ca mai bine pui niste banuti in plus si iei unul cu Intel.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanța -România
Macuser din: 07.08.09

Eu am luat unul acum 8 luni,pentru vizionare filme,radio online și navigat pe net.Pentru flash player cred că trebuie sa te oprești cam pe la versiunea 8,maxim 9,asta pentru clipurile de pe net(mactube pentru vizionat și downloadat de pe youtube și click to flash pe Safari).De preferat un Leopard pe el,eu am și Tiger,dual boot.Contează și prețul,eu l-am luat cu tastatură,mouse și telecomadă,plus că merge și unitatea optică.Este calculatorul meu de noapte,dar dacă îl vrei pentru task-uri mai complexe,același sfat,caută un Intel,minim core duo.

Semnătură 

Power Mac G4 Quicksilver 800 mhz 1,5 g ram,160 GB
Imac G5 2,1-2,5 g ram 250 GB
MacBook core2 duo 2,5 g ram, 60 GB
Macbook 4.1 core2 duo 2,5 g ram,250 GB
Ipod touch gen 1 8 GB
Ipod touch gen 2 16GB