Am luat iPhone 4s in noiembrie anul trecut de la Orange, la o saptamana dupa lansare.
Acum am observat ca s-a ingalbenit ecranul in partea stanga sus…. e drept ca putin, dar totusi e enervant sa vad pata asta acolo… probabil o sa se mai si mareasca….
Apoi de cateva saptamani un difuzor de la casca, cel din dreapta, se aude foarte incet…..
Acum stau si ma intreb pe ce fel de calitate am dat o caruta de bani?!
Am un gust amar, deoarece ma pregateam de un iPhone 5…. dar daca si asta se ingalbeneste? plus celelalte probleme semnalate pe forumuri….
Ma gandeam sa-l duc in service (am si asigurare la el), se pot repara acele pete ingalbenite de pe ecrean?
Acele pete sunt frecvente la generatia 4 si se pare ca provin de la resturi de lipici care se incalzesc in timpul utilizarii telefonului si apar acele pete. Si eu ma confrunt de vreun an si ceva cu ele, am ajuns sa le ignor. Garantie + asigurare inseamna reparatie gratuita, singura problema este ca trebuie sa astepti cu el in service.
Eu stau cu pata aceea in acelasi loc de jumatate de an Partea nasoala e ca a aparut cum s-a terminat garantia. Acum astept 5-ul sa scap de problema (sper).
Multumesc pentru lamuriri…
Probabil o sa mai astept o vreme, mai am mai mult de un an de garantie si asigurare. Pata e uneori abia perceptibila, probabil si in functie de teperatura….
Nu cred ca daca l-as duce acum in service l-ar considera defect….
eu spun sa te duci cu el , si eu la inceput am avut doar o “pata” iar mai apoi s-a extins in toata partea stanga a display-ului .o sa il considere defect pentru ca sunt familiari cu genul asta de probleme la i4
eu spun sa te duci cu el , si eu la inceput am avut doar o “pata” iar mai apoi s-a extins in toata partea stanga a display-ului .o sa il considere defect pentru ca sunt familiari cu genul asta de probleme la i4
A inceput si la mine sa se alungeasca pe partea stanga a ecranului. Deci e un defect ce se reproduce in acelasi mod.
Azi am predat telefonul la shop la Orange pentru service.
A trecut la defecte: casca (headset), pata galbena, supra inclazire.
Desi pata nu era asa de clar vizibila, a observat-o si usor si nu a ridicat niciun fel de obiectii, m-a intrebat de incalzire si i-am zis ca da, se incalzeste uneori de numa numa….
Azi am primit SMS ca telefonul a plecat din service, hmmmm… cam repede, ori astia sunt superoperativi, ori nu au reparat ecranul, ori au inlocuit telefonul cu totul…. o sa vad maine, sau luni
Azi am fost dupa telefon dar din pacate nu l-am putut ridica.
Telefonul a fost inlocuit mi-au spus, dar nu era sigilat intr-o cutie ci doar intr-o punga deschisa, sa inteleg ca se poate sa fi fost inlocuit cu unul secondhand care functioneaza?
Nu l-am putut ridica deoarece mi-au utilizat asigurarea si nu aveau voie deoarece era o chestie de garantie. A ramas sa se lamureasca aspectul cu asigurarea pana luni.
I-a mai fost inlocuit la cineva telefonul? cum a venit? sigilat in cutie?