Cred ca problema asta se incadreaza la multe categorii ale forumului, inclusiv aici.
iPhone 4s, dupa un update la iOS 6 nu imi sincroniza mare parte din poze. Dupa multe incercari, i-am dat ,,reset general, apoi set as a new phone. Dupa aceasta operatiune, nu i-am dat nici un restore, am luat totul de la 0, manual, instalat aplicatii, setat telefon etc, re-adaugare conturi de mail. M-am logat intr-un final si pe iCloud.
Surpriza, o parte din contacte lipsesc. N-am observat nici o legatura intre ele, unele erau la ,,Favorites,, altele nu, unele includeau contact pt facetime si imessage, altele erau simple.
Iau iPad-ul, care fusese neatins, aceleasi contacte disparusera si din iPad. Deschid Mac-ul, deschid Contacts, lipsa si acolo. Clar disparitia s-a sincronizat pe toate device-urile.
Acum vine cea mai ciudata parte, motiv pt care am postat aici. Cu Contacts deschis, activez Time Machine, care face backup de cand am Mac-ul, dar oricat m-as ,,intoarce in timp,, acele contacte nu apar, ca si cand n-ar fi existat vreodata, desi cu o zi inainte erau prezente pe toate device-urile.
Nu inteleg cum au putut disparea acele contacte din senin, si nu inteleg de ce nu apar in nici un backup in situatia in care cu o zi inainte erau ?