Dragi cetățeni români ai Uniunii Europene!
Ca urmare a cererii mele făcută astăzi către cei de la Griffin Eurostore, și mai ales datorită faptului că am intrat în Uniunea Europeană, pot să vă anunț cu bucurie că acum putem comanda online orice produs Griffin direct de la sursă! Produsele sunt livrate de la depozitul lor din Franța prin Poșta Franceză, iar costurile de transport se învârt în jurul a 6 € per comandă!
Eu unul voi comanda un Firewave, că sistemul meu audio 4+1 (doar boxe + amplificare) a stat nefolosit săracul de când l-am primit cadou.
PS: aștept un răspuns pe aceeași temă de la un alt producător de bunătăți Mac
Foarte tare! Ai cerut tu si au zis ca da…? Excelent!
Da, le-am amintit că am intrat în UE și că mi s-ar părea normal ca de acum încolo să fim și noi trecuți în lista lor. Au fost foarte înțelegători, au făcut modificările la site, apoi le-am mai scris încă o dată, că uitaseră să pună Delivery Charges și aveau niște erori urâte. În final au reparat totul și pare că merge. Foarte prompți au fost. Le-am făcut un bine și bulgarilor cu ocazia asta, că i-au pus în listă și pe ei.
Foarte tare! Ai cerut tu si au zis ca da…? Excelent!
Da, le-am amintit că am intrat în UE și că mi s-ar părea normal ca de acum încolo să fim și noi trecuți în lista lor. Au fost foarte înțelegători, au făcut modificările la site, apoi le-am mai scris încă o dată, că uitaseră să pună Delivery Charges și aveau niște erori urâte. În final au reparat totul și pare că merge. Foarte prompți au fost. Le-am făcut un bine și bulgarilor cu ocazia asta, că i-au pus în listă și pe ei.
Bravo, eu zic să-i scrii ambasadorului Bulgariei la București, sigur nu știe de treaba asta