1 din 2
1
iPad mini [zvonuri]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Eu cam incep sa le cred. Desi acuma un an nu as fi crezut sa faca Apple asa ceva, acuma cred exact opusul: ca suntem in pragul lansarii. Si sincer daca apare, cred ca o sa renunt la 2 in favoarea lui. Nu stiu de ce mi se pare mult mai sexi. Si cred ca mi-ar fi mai comod de folosit un iPad mai mic.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Poate scot si un iPad maxi - de 12”
9.7” cat are iPad-ul actual este cateodata prea putin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.10.12

iPad-ul mini este deja in productie , data lansarii se poate modifica in functie de stoc-ul celor de la AU Optronics,i LG Display (producatorii ecranului) , Foxconn Electronics, Catcher Technology si Ri-Teng Computer Accessory. Au fost oarecare dificultati cu stocul inclusiv la iPhone 5 , teoretic lansarea urmeaza sa aiba loc in jurul datei de 20 oct. cu conditia ca stocurile de produse sa fie in target-ul cerut de Apple.

Semnătură 

Mac Solutions Consultant
Apple Product Professional

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Lucrezi la Apple Oprisan Vlad? Sau pentru unul dintre furnizori (sau pentru mai multi)? N-ai semnat un NDA?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
huk - 05 Octombrie 2012 01:47 PM

Lucrezi la Apple Oprisan Vlad? Sau pentru unul dintre furnizori (sau pentru mai multi)? N-ai semnat un NDA?

N-am semnat nici un NDA dar prefer sa nu discutam subiectul pe forum direct wink

Semnătură 

Mac Solutions Consultant

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai atunci e veste mare. Daca Apple a inceput sa comunice planurile de lansare a noilor produse importatorilor est europeni, ne-am scos. Mai zi! Ce mai stie Apcom?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Hahahaha.. Parca topicul se numea [Zvonuri] nu ? :D Hai sa lasam discutia la nivel de zvonuri raspberry

Semnătură 

Mac Solutions Consultant

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

ah… ma gandeam eu. scopul topicului era si este nedefinit. cand apare cate un topic cu ceva care nu exista, un admin pune [zvonuri], iar dupa ce se lanseaza il inchide si deschide alt topic in care se discuta produsul lansat (chiar daca seamana sau nu cu ce era in zvonuri). cred ca de data asta trusk a fost mai rapid si mai precaut decat un admin…

eu unul am inteles ca punem zvonuri pe care le-au lansat altii si link sau sursa. Sergiu a inteles ca punem ce ne dorim de la ipad mini. tu ai inteles ca noi lansam zvonuri…
sunt in dilema. ce facem acum? stiu! fiecare face ce vrea, fara sa incalcamm prea mult regulile forumului.

Si eu am citit pe net ca au inceput productia in Brazilia. Si ca toti comentatorii par a fi convinsi de existenta acestui iPad mini, dar n-au nici un detaliu definit. Ce stiu e ca nu simt nevoia unui iPad mai mic si sunt convins ca n-o sa-l cumpar pentru ca nu satisface nici o nevoie pentru nimeni din familie. Dar daca umple golul tabletelor Apple de 7’‘... mult noroc! E primul produs zvonit la care ma gandesc ca o sa cada in nas dupa lansare (see? pot lansa si eu zvonuri) smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
huk - 05 Octombrie 2012 02:27 PM

ah… ma gandeam eu. scopul topicului era si este nedefinit. cand apare cate un topic cu ceva care nu exista, un admin pune [zvonuri], iar dupa ce se lanseaza il inchide si deschide alt topic in care se discuta produsul lansat (chiar daca seamana sau nu cu ce era in zvonuri). cred ca de data asta trusk a fost mai rapid si mai precaut decat un admin…

eu unul am inteles ca punem zvonuri pe care le-au lansat altii si link sau sursa. Sergiu a inteles ca punem ce ne dorim de la ipad mini. tu ai inteles ca noi lansam zvonuri…
sunt in dilema. ce facem acum? stiu! fiecare face ce vrea, fara sa incalcamm prea mult regulile forumului.

Si eu am citit pe net ca au inceput productia in Brazilia. Si ca toti comentatorii par a fi convinsi de existenta acestui iPad mini, dar n-au nici un detaliu definit. Ce stiu e ca nu simt nevoia unui iPad mai mic si sunt convins ca n-o sa-l cumpar pentru ca nu satisface nici o nevoie pentru nimeni din familie. Dar daca umple golul tabletelor Apple de 7’‘... mult noroc! E primul produs zvonit la care ma gandesc ca o sa cada in nas dupa lansare (see? pot lansa si eu zvonuri) smile

Huk , am crezut ca ai inteles la ce m-am referit cand am zis despre statutul de [zvonuri] al topicului smile
Foarte probabil sa ai dreptate si sa pice in nas , bun zvon oricum raspberry

Semnătură 

Mac Solutions Consultant

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Scopul e pur si simplu discutia pe baza zvonurilor.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Exact asta spuneam si eu , alea sunt zvonurile care le stiu fiecare intelege ce vrea din ele sau le judeca dupa cum considera necesar smile Daca se mai aude ceva nou o sa mai revin cu informatii

Semnătură 

Mac Solutions Consultant

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
psergiu - 05 Octombrie 2012 10:56 AM

Poate scot si un iPad maxi - de 12”
9.7” cat are iPad-ul actual este cateodata prea putin

Subscriu. SI eu vreau mai mare.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Zvonerii spun ceva de fibră de carbon în loc de aluminiu ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da , intr-adevar se tot aude de comenzi de componente pe baza de fibra de carbon.. intrebarea e la ce vor sa le foloseasca in line-up-ul Apple sunt destule chestii cu statut EOL cat sa nu poti spune exact la ce anume il implementeaza..Totusi cred ca vor o alternativa mai usoara decat aluminiul pentru o inlocuire generala undeva in viitor

Semnătură 

Mac Solutions Consultant

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

vine iPad mini : http://www.theverge.com/2012/10/16/3455132/official-apple-ipad-mini-event-october-23

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Era si timpul.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

1 din 2
1

‹‹ iPad 2 dock      Creion Ipad ››