Am o problema de vreo saptamina cu airportul macbookului, si anume nu se mai conecteaza automat (dupa un restart ) la reteaua wireless de acasa in conditile in care powerbookul meu se coneteaza fara nicio problema. Uitindu-ma in consola am gasit urmatoarea eroare si nu prea stiu cum sa fac sa dispara. Vreo idee?
Am reparat permisiile cu onyx dar problema nu s-a rezolvat. Tot nu se conecteaza la retea automat . In schimb am facut un nou cont de utilizator “test” si cind m-am logat la acesta normal ca airportul s-a conectat automat la reteaua wireless . Dragutz nu ? Ce ma enerveazzzzaaaaaaaaaa!!!!
Cred că ai o problemă cu Keychain-ul. Dă-i un Repair.
Da Tudor, binenteles ca am sters de mai multe ori parola aferenta retelei de acasa din keychain , si am luat totul de la zero bifind de fiecare data casuta cu remember password , dar degeaba , deocamdata ....
Sau arunca preferintele sistemului? Zic si eu, asa,ca n-am patit-o!
Iaru , sa stii ca am sters o gramada de preferinte : airport, keychain, si ce mi s-a mai parut mie ca ar putea sa fie in legatura cu aceasta eroare dar nimic . Nu stiu sau nu am gasit eu de unde sa arunc preferintele sistemului , ca as incerca si asa . Multumesc
Atunci, hai sa facem asa: muta folderul de preferinte din users/numele tau/library pe desktop.
reboot.
Dar mai intii, memoreaza-ti preferintele de retea!
Am ajuns acasa si le-am luat la rind. Huk erau bifate cum trebuie deci nu era de aici , asa ca am urmat sfatul lui Iaru si am sters preferintele sistemului si prima oara a mers bine dupa reboot dar la urmatorul reboot lucrurile au revenit la “normal” si iar nu se conecteaza automat.
Cred că ai o problemă cu Keychain-ul. Dă-i un Repair.
Da Tudor, binenteles ca am sters de mai multe ori parola aferenta retelei de acasa din keychain , si am luat totul de la zero bifind de fiecare data casuta cu remember password , dar degeaba , deocamdata ....
Nu e vorba de șters preferințele, ci să selectezi keychain-urile “login” și “System” și să-i dai “Keychain First Aid” din meniu. Am auzit pe unii cu o problemă asemănătoare cu a ta care au șters cu totul aceste keychain-uri și după aia a mers. O să pierzi și alte parole dacă faci asta.
Ciudat ! Acum la urmatorul reboot sa conectat iar automat , HMMM….Cred ca luni ii fac o vizita lui Tudor Ciortea la noumax . Mai intii problema cu superdrive cu ejectatul cd-urilor aiurea acum cu airportul. Nu imi place dar asta este. Multumesc pentru ajutor
Tudor nu stiam de chestia asta de aia nu am incercat pina acum .Dar tocmai am rebootat dupa ce i-am dat keychain first aid la ‘login si “system” din meniu si tot nu se conecteaza automat . In continuare cu aceiasi eroare in consola