Problema airport
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Am o problema de vreo saptamina cu airportul macbookului, si anume nu se mai conecteaza automat (dupa un restart ) la reteaua wireless de acasa in conditile in care powerbookul meu se coneteaza fara nicio problema. Uitindu-ma in consola am gasit urmatoarea eroare si nu prea stiu cum sa fac sa dispara. Vreo idee?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

dupa eroarea pe care o ai acolo pare sa fie o problema de permisiuni. incearca sa le repari cu onyx.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Si mie mi se mai intampla asta cateodata. Habar nu am de ce.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am reparat permisiile cu onyx dar problema nu s-a rezolvat. Tot nu se conecteaza la retea automat . In schimb am facut un nou cont de utilizator “test” si cind m-am logat la acesta normal ca airportul s-a conectat automat la reteaua wireless . Dragutz nu ? Ce ma enerveazzzzaaaaaaaaaa!!!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cred că ai o problemă cu Keychain-ul. Dă-i un Repair.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sau arunca preferintele sistemului? Zic si eu, asa,ca n-am patit-o!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 06 Ianuarie 2007 08:56 AM

Da Tudor, binenteles ca am sters de mai multe ori parola aferenta retelei de acasa din keychain , si am luat totul de la zero bifind de fiecare data casuta cu remember password , dar degeaba , deocamdata ....

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
iaru - 06 Ianuarie 2007 09:39 AM

Sau arunca preferintele sistemului? Zic si eu, asa,ca n-am patit-o!

Iaru , sa stii ca am sters o gramada de preferinte : airport, keychain, si ce mi s-a mai parut mie ca ar putea sa fie in legatura cu aceasta eroare dar nimic . Nu stiu sau nu am gasit eu de unde sa arunc preferintele sistemului , ca as incerca si asa . Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Atunci, hai sa facem asa: muta folderul de preferinte din users/numele tau/library pe desktop.
reboot.
Dar mai intii, memoreaza-ti preferintele de retea!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ia vezi in optiuni la airport ce bife ai?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Iaru si Huk , va voi raspunde de indata ce voi ajunge acasa. Va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Am ajuns acasa si le-am luat la rind. Huk erau bifate cum trebuie deci nu era de aici , asa ca am urmat sfatul lui Iaru si am sters preferintele sistemului si prima oara a mers bine dupa reboot dar la urmatorul reboot lucrurile au revenit la “normal” si iar nu se conecteaza automat.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Drace! Nu mai stiu ce sa zic. Cere-i sfatul lui psergiu!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
sorin - 06 Ianuarie 2007 12:44 PM
Tudor - 06 Ianuarie 2007 08:56 AM

Da Tudor, binenteles ca am sters de mai multe ori parola aferenta retelei de acasa din keychain , si am luat totul de la zero bifind de fiecare data casuta cu remember password , dar degeaba , deocamdata ....

Nu e vorba de șters preferințele, ci să selectezi keychain-urile “login” și “System” și să-i dai “Keychain First Aid” din meniu. Am auzit pe unii cu o problemă asemănătoare cu a ta care au șters cu totul aceste keychain-uri și după aia a mers. O să pierzi și alte parole dacă faci asta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Ciudat ! Acum la urmatorul reboot sa conectat iar automat , HMMM….Cred ca luni ii fac o vizita lui Tudor Ciortea la noumax . Mai intii problema cu superdrive cu ejectatul cd-urilor aiurea acum cu airportul. Nu imi place dar asta este. Multumesc pentru ajutor

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Tudor nu stiam de chestia asta de aia nu am incercat pina acum .Dar tocmai am rebootat dupa ce i-am dat keychain first aid la ‘login si “system” din meniu si tot nu se conecteaza automat . In continuare cu aceiasi eroare in consola