Am un Macbook Pro Early 2011, si sunt interesat de un mod prin care as putea asculta muzica de pe laptop, fara fir, la sistemul audio disponibil.
Ma gandeam ca as putea cumpara un Apple TV la care sa ma conectez prin Airplay, iar din Apple TV sa scot sunetul direct in Ampificator.
E posibil acest lucru ?
Pot face acelasi lucru intr-un mod mai simplu, fara sa cumpar Apple TV ? (nu mi-e de folos pentru celelalte functii pe care acesta le detine)
poti sa cumperi un airport express la care sa conectezi sistemul audio, apoi din itunes selectezi daca vrei ca muzica sa fie play-ata pe calculator sau pe sistmul audio , cel putin asa procedez eu
Nu ar fi acelasi lucru daca as lua un ipod touch vechi, care sa functioneze pe acelasi principiu ?
Nu de alta, dar mi se pare mult 100 $ pentru un reciver wireless, iar SH nu am vazut nicaieri…
daca canti in music .app un mp3, pe ipod touch-ul ala in care ai infipt boxele/sistemul de sunet, se aude tot execrabil? Daca nu, ai facut ceva gresit.
Daca dadeam play la o melodie direct de pe iPod, totul era ok. Sunetul era decent.
Insa daca dau play de pe iTunes, prin airfoil, sunetul e foarte slab.
Eu am acasa si airport express si apple tv 3. Am incercat si eu airfoil inainte sa imi cumpar express-ul si nu mi-a placut. Eu din airport express ies in statie cu cablu jack 3,5 mm - rca, dar in acelasi timp ies si din apple tv tot in statie cu cablu optic. Merge f bine…..se aude super.
Eu ascult acasă prin airport express legat direct în stație și se aude super. Bine…mai sunt momente când, din cauza aglomerării wireless din zona în care stau eu, sunetul nu mai ajunge la stație. Însă, dacă îți găsești un canal wireless liber e perfect.
In final am ajuns la rezultatul dorit, cumparand un Nokia BH-214.
Transmit sunetul prin Bluetooth, iar sunetul e la fel ca pe cablu.
Foarte multumit de alegere. Iar pretul e la jumate fata de un Airport.