Macbook Pro - Muzica prin Airplay?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.11

Salutare,

Am un Macbook Pro Early 2011, si sunt interesat de un mod prin care as putea asculta muzica de pe laptop, fara fir, la sistemul audio disponibil.
Ma gandeam ca as putea cumpara un Apple TV la care sa ma conectez prin Airplay, iar din Apple TV sa scot sunetul direct in Ampificator.

E posibil acest lucru ?
Pot face acelasi lucru intr-un mod mai simplu, fara sa cumpar Apple TV ? (nu mi-e de folos pentru celelalte functii pe care acesta le detine)

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

salut,

poti sa cumperi un airport express la care sa conectezi sistemul audio, apoi din itunes selectezi daca vrei ca muzica sa fie play-ata pe calculator sau pe sistmul audio , cel putin asa procedez eu

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu ar fi acelasi lucru daca as lua un ipod touch vechi, care sa functioneze pe acelasi principiu ?
Nu de alta, dar mi se pare mult 100 $ pentru un reciver wireless, iar SH nu am vazut nicaieri…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pe ipod touch, pui Airfoil Speakers, dar iti trbuie si Airfoil pe mac. Cu AE merge direct din itunes

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am incercat cu Airfoil si sunt foarte dezamagit de rezultat. Sunetul e execrabil.
Mai are rost sa incerc si cu Airport Express ?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai in ce ai infipt boxele? In teava de gaz?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

in Ipod touch 3g

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

daca canti in music .app un mp3, pe ipod touch-ul ala in care ai infipt boxele/sistemul de sunet, se aude tot execrabil? Daca nu, ai facut ceva gresit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Daca dadeam play la o melodie direct de pe iPod, totul era ok. Sunetul era decent.
Insa daca dau play de pe iTunes, prin airfoil, sunetul e foarte slab.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

daca nu te deranjeaza un mic delay de la mac la boxe , eu spun ca merita airport

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Eu am acasa si airport express si apple tv 3. Am incercat si eu airfoil inainte sa imi cumpar express-ul si nu mi-a placut. Eu din airport express ies in statie cu cablu jack 3,5 mm - rca, dar in acelasi timp ies si din apple tv tot in statie cu cablu optic. Merge f bine…..se aude super.

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Eu ascult acasă prin airport express legat direct în stație și se aude super. Bine…mai sunt momente când, din cauza aglomerării wireless din zona în care stau eu, sunetul nu mai ajunge la stație. Însă, dacă îți găsești un canal wireless liber e perfect.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Demo-ul Airfoil degradeaza intentionat calitatea sunetului. Daca il cumperi merge perfect. Dar eu as cumpara un AE. Extinzi si reteaua asa…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

In final am ajuns la rezultatul dorit, cumparand un Nokia BH-214.
Transmit sunetul prin Bluetooth, iar sunetul e la fel ca pe cablu.
Foarte multumit de alegere. Iar pretul e la jumate fata de un Airport.

‹‹ Aperture versus LR 4      Editor EXIF ››