vor aparea doua noi programe torrent. primul este BitThief care promite viteza sporita la download, iar celalalt este BitTyrant. apropos xtorrent se pare ca trece pe bani.
Unele trackere baneaza xtorrent. Asa ca nici o mare pierdere. Din pacate si BitOnWheels este banat. Acuma folosesc BitRocket. Apropos, exista ceva client de torente in Mac, care sa permita sa bifezi doar anumite fisiere dintr-un folder pe care vrei sa-l downloadezi, asa cum permite BitComet sub Windows?
manca greu la resurse. vom vedea daca vor fi mai bune ca azu. xtorrent e ok nu are nevoie de resurse multe, dar are minusuri. nu este la fel de configurabil ca si azureus.
La mine, PC-ul a ramas pentru torrente. De cand mi-am luat MacBook Pro, PCul a ramas singur si trist. Isi gaseste consolarea prin intermediul lui Azureus. Stau non-stop si se distreaza cu torrentele.
azureus sucks rau nene…
ca nu mai vrea sa fie inchis decat din buton cu tot cu mac…
si din cate citesc pe site nu sunt singurul.
inca nu am aflat care este problema, dar de 6-7 zile nu il mai pot inchide, nici cu force quit..
Unele trackere baneaza xtorrent. Asa ca nici o mare pierdere. Din pacate si BitOnWheels este banat. Acuma folosesc BitRocket. Apropos, exista ceva client de torente in Mac, care sa permita sa bifezi doar anumite fisiere dintr-un folder pe care vrei sa-l downloadezi, asa cum permite BitComet sub Windows?
transmission are aceasta optiune. pana acuma, transmission mi s-a parut cel mai bun program de torrente.
transmission are aceasta optiune. pana acuma, transmission mi s-a parut cel mai bun program de torrente.
azureus sucks rau nene…
inca nu am aflat care este problema, dar de 6-7 zile nu il mai pot inchide, nici cu force quit..
Nu stiu de ce da eu numa cu MAR+q il inchid si nu face nici o buba. Ce-i drept ca-l las numai peste noapte sau cand nu sunt acasa. Daca vreau azuresu si mai am si nevoie de net…. atunci pot sa-mi iau adio. Cam haleste toata banda si-mi mai lasa si mie cu taraita. Io-s multumit de el.
cine ma ajuta cu un soft ptr torente care sa aiba optiune de pus PROXY !!! singurul la care am gasit momentan e AZUREUS pe mac :( PUR SI SIMPLU NU POT SA DAU NIMIK JOS de pe net daca nu pun proxy ala , pe windows merge fara probleme !
azureus sucks rau nene…
sau, fiecare foloseste ce vrea si ce stie mai bine
lasa-ma cu chip…
cumpar luna de luna revista dar mi-au facut-o rau…
am vrut sa fac si eu share-ul legal si m-am umplut de virusi de pe niste cd-uri din 2001-2004 de la ei.
asa ca nu mai am incredere…
culmea este ca azureus nu imi descarca decat cu maxim 50k pe cand pe pc bit torrent imi da jos acelasi torrent cu 500-600.
aceeasi retea, acelasi link…
bine ca mai are nevasta mea pc…
asa ca nu mai aleg nici azureus nici transsmission nici nimic…
descarc de pe pc pt mac )