Pe data de 14.09 contul krys4ro a fost blocat pentru o luna de zile, astazi este 15.10 si inca este blocat. Am creat acest nou cont pentru a atrage atentia. Am incercat sa trimit un PM catre Administrator dar in casuta sent nu apare nici un mesaj trimis. Va multumesc!
Admin are o adresa de email pe care a facut-o publica.
Crearea de clone este interzisa.
Mesajul a ajuns la Admin, dar daca tu nu bifezi sa ti-l pastreze in Sent, e vina ta.
Admin dezbate care sa fie sanctiunea pentru crearea de clone.
Imi cer scuze daca credeti ca va creez neplaceri, am asteptat deblocarea contului, am citi regulamentul, nu am vazut nici o adresa de email a administratorului in acest regulament, am incercat sa dau PM sau sa vizualizez profilul administratorului, pentru informatii suplimentare, dar avand contul blocat nu puteam accesa aceste optiuni. Singura solutie la care m-am gandit a fost sa creez un nou cont pentru a putea contacta administratorul. Imi cer scuze ca nu am observat optiunea de pastrare a mesajelor in dosarul sent, niciodata nu am fost atent la acest aspect, m-am gandit ca se salveaza automat ca la email. Nu am creat noul cont cu intentia de a induce in eroare pe cineva sau alte smecherii, a fost singura solutie la acel moment pentru a ma face auzit, stiind ca administratorul are posibilitatea de a sterge un cont din sistem.
Hm!
Punctul paișpe din Regulament: 14. Să respectați deciziile moderatorilor - dacă vă simțiți nedreptățiți, plângerile se adresează în secțiunea „Condica de sugestii şi reclamaţii”, sau se trimit pe PM către Administrator sau pentru utilizatorii banați la adresa de mail admin punct macuser la gmail punct com;
Scuze dar daca nu am vazut @ nu am facut legatura, acum mi s-au deschis ochii dar daca mai exista si altii ca mine, care cautam o adresa de email clasica, e bine sa se stie. Eu am citit regulamentul acum ceva timp (3-4 ani) iar astazi doar l-am vizualizat in cautarea unei adrese de contact, fara sa mai fac o citire amanuntita a regulamentului si cred ca sunt multi care fac acelasi lucru atunci cand cauta o adresa de email.