iPhone 4 - iOS 5.1.1 - RESTORE
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07

Salut!

Am un iPhone 4 pe care am iOS 5.1.1. Din motiv de Maps, nu am facut upgrade la iOS6 si nu cred ca voi face curand.
Nu imi pasa de discutiile Google Maps vs Apple Maps, oricare ar fi argumentele Pro si Contra.

Ieri am vrut sa fac un restore (nu conteaza motivul) insa am primit un mesaj de eroare: “This device isn’t eligible for the requested build.”

Firmware-ul l-am luat de aici: http://appldnld.apple.com/iOS5.1.1/041-4293.20120427.3DRyb/iPhone3,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw
Am incercat pe Mac OS X ML, iTunes 10.7 si Windows 7 cu iTunes 10.6.3. Acelasi mesaj de eroare, apare cand iTunes verifica fisierul cu serverele lor.

NU am jailbreak.
NU vreau sa fac jailbreak.

Am deschis thread pe Apple Discussions: https://discussions.apple.com/message/20033650#20033650

Inca nu am gasit o solutie. Orice idee e super-binevenita!

Multumesc mult,
Cristi.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu poti sa faci restore la versiuni mai vechi de iOS.

Daca ai fi facut JAILBREAK, ai fi avut SHSH blobs salvate de cydia si ai fi putut face usor la orice versiune ai avut anterior cu JAILBREAK.
Bucura-te acum de ifonul tau neatins, pur, cu upgrade obligatoriu la 6.0, sau ce e la moda…

Trolls cu “Jailbreak is bad” raspund in 3…
2…
1…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
huk - 16 Octombrie 2012 11:29 AM

Nu poti sa faci restore la versiuni mai vechi de iOS.

Daca ai fi facut JAILBREAK, ai fi avut SHSH blobs salvate de cydia si ai fi putut face usor la orice versiune ai avut anterior cu JAILBREAK.
Bucura-te acum de ifonul tau neatins, pur, cu upgrade obligatoriu la 6.0, sau ce e la moda…

Trolls cu “Jailbreak is bad” raspund in 3…
2…
1…

Cum am mai zis, nu imi pasa de jailbreak, pentru ca nu am nevoie, deci orice discutie pe subiectul asta e inutila.
Deci sa inteleg ca e imposibil sa faci restore la 5.1.1, chiar daca am 5.1.1 pe telefon?

Merci!

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Yep.
The signing window a fost inchisa de Apple pe 21 Septembrie. No blobs, no restore.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)