Am instalat finalul cu ajutorul BootCamp si se misca ok. Chiar si Aero merge iar cd-ul cu drivere facut de BootCamp chiar daca e pt Xp merge pe Vista inafara de driverele pentru iSight. Oricum eu m-am plictisit de Aero si Vista dupa primele 15 minute. abia astept Leopardul
vista in multe locuri pare prea incarcat. de multe ori nu distingi nimica din atata text intr-o fereastra. e un pas fata de xp dar pentru ce folosesc eu windowsul nu isi merita saltul
Microsoft se pregăteşte pentru lansarea pe mai multe pieţe, la sfârşitul lui ianuarie, a revistei Windows Vista: The Official Magazine, revistă care are ca temă centrală noul sistem de operare lansat de companie, relatează site-ul mandmeurope.com.
Revista, publicată de Future, va fi lansată în Marea Britanie, Franţa şi Statele Unite. Partenerii Future în domeniul publishingului vor lansa ediţii sub licenţă în alte opt ţări, inclusiv în Australia, Brazilia, Germania, Portugalia şi Africa de Sud. Împreună cu site-urile asociate, titlul va oferi informaţii în legătură cu recent lansatul sistem operaţional de la Microsoft. “Principala diferenţă dintre revista noastră şi celelalte este că «Windows Vista: The Official Magazine» este în întregime despre oamenii care îşi folosesc computerele în viaţa reală. Cititorii noştri se vor putea implica şi ne vor ajuta să realizăm cronici de produs şi tutoriale şi vor fi încurajaţi să ne sune, să ne trimită e-mailuri sau să ne contacteze prin intermediul mesageriei online pentru a ne pune întrebări, pentru a ne povesti experienţele lor sau pentru a ne da idei”, a spus Paul Douglas, editorul Windows Vista: The Official Magazine. “Revista este o parte importantă a strategiei noastre de comunicare şi ne ajută să ne asigurăm că utilizatorii sistemului obţin cele mai bune informaţii referitoare la acesta”, a declarat Cynthia Crossley, director al diviziei Windows Clients Business Group din cadrul Microsoft.
Spuneti-mi si mie, va rog, cum fac sa instalez vista in boot camp? Am luat boot camp, si cere partitie pt XP, am ars cd cu drivere (dupa cum mi-a cerut), dar nu mi-a instalat driverele. In cele din urma mi-a instalat vista, dar nu merg driverele.
Config: Macbook core 2 duo 2.0Ghz, 1Gb ram, 80Gb HD, SD.
Help me, please.
la un moment dat, trebuie introdus cd-ul cu drivere. Dar nu pot sa ejectez dvd-ul. nu raspunde la comenzi. Care sunt comenzile pt ejecting? Cum sa procedez ca sa asculte si sa arunce afara dvd-ul ?
Folosesti comenzile din windows pt eject. Te duci in my computer, intri pe dvd iar pe ecran iti va apare in partea de sus tasta eject si apesi cu mouse-ul pe ea. Comenzile pentru eject in windows nu iti functioneaza pt ca nu ai instalat driverele. Totodata (este valabil pentru bootcamp si vista nu pentru bootcamp si xp) nu vei avea drivere de isight, wi-fi si anumite comenzi pe tastatura. Unele le poti instala manual .... altele .....
Spuneti-mi si mie, va rog, cum fac sa instalez vista in boot camp? Am luat boot camp, si cere partitie pt XP, am ars cd cu drivere (dupa cum mi-a cerut), dar nu mi-a instalat driverele. In cele din urma mi-a instalat vista, dar nu merg driverele.
Config: Macbook core 2 duo 2.0Ghz, 1Gb ram, 80Gb HD, SD.
Help me, please.
Instalarea Vista pune încă destule probleme și pe un pc normal. Deocamdată, Boot Camp arde un cd cu drivere numai pt xp, ca atare Vista nu poate fi încă folosit la maxima sa capacitate funcțională, ca să mă exprim birocratic. Un update la Boot Camp trebuie să apară din clipă în clipă. Pînă atunci, trebuie să cauți soluții improvizate sau să accepți o funcționalitate incompletă.
Cum pot sa copiez pe partitia facut pt win, din partitia de mac? sau sa fac un share intre partitii, ce setari trebuie sa fac?
O precizare: get info pt partitia de win, imi spune la ownership & permissions ca nu poate decat sa citeasca. deci, nu se poate scrie pe partitia asta facuta pt win, nu se poate scrie din mac? Why not? Ce e de facut?
[ Modificat: 20 Februarie 2007 01:53 PM de Gregory ]
Ultimaversiune de Parallels (RC3) ar trebui sa te lase sa faci drag and drop in si din fereastra cu windows emulat si Mac. De asemenea, poti folosi windows-ul din Bootcamp, daca l-ai instalat asa. Dar intai de toate, trebuie sa instalezi in Windows si ultima versiune de Parallels Tools.