whatsapp, daca mai e cineva ca mine care nu-l avea, a fost gratis zilele trecute, acum nu pot sa vad daca mai e pt ca-mi apare buton de open in loc de buy.
whatsapp, daca mai e cineva ca mine care nu-l avea, a fost gratis zilele trecute, acum nu pot sa vad daca mai e pt ca-mi apare buton de open in loc de buy.
Din ce store l-ai luat? Pe US si UK e unavailable…
Din ce store l-ai luat? Pe US si UK e unavailable…
Ignore my stupid question… Eu incercam de pe iPad… Lol…
Tocmai am instalat pe iPhone… E free inca.
E ciudata rau aplicatia. Am luat-o ieri cand era free. Azi imi apare un update la ea iar cand ii dau sa il faca imi zice ca e o problema cu factura anterioara si sa dau datele cardului. Mda, cum sa nu….
E ciudata rau aplicatia. Am luat-o ieri cand era free. Azi imi apare un update la ea iar cand ii dau sa il faca imi zice ca e o problema cu factura anterioara si sa dau datele cardului. Mda, cum sa nu….
Habar nu am cum fac report de pe iPad. Pot sa spun ca am dezinstalat aplicatia si am incercat sa o pun din nou. Desi apare in contul meu ca fiind cumparata, la reinstalare imi spune acelasi text cum ca e o problema cu factura si sa mai dau odata datele cardului. Interesant este ca datele cardului sunt deja introduse si orice alta aplicatie as cumpara, nu trebuie sa le dau. Doar la aceasta aplicatie le cere iar eu sunt prea “lenes” ca sa le dau.
Este un pic bizar ce s-a intamplat. Eu acum am facut update si nu am avut nici o problema, nu mi-a cerut nici o informatie si merge perfect aplicatia. Vezi sa nu fie de la tine problema.
Imi cer scuze pt offtopic