draciax - 08 Ianuarie 2007 11:23 AM
iaru - 08 Ianuarie 2007 11:19 AM
Ba eu ma duc cu ea la firma! In ritmul asta moare la intrare peste o luna! Ce, bateria nu e in garantie?
Da si o sa iti spuna ca nu ai calibrat-o, ai folosit-o aiurea, etc…
Ete’ oha! Ia sa o calibreze ei, ca sunt smecheri si sa vada ca nu merge! Mosh, du-te si zi-le ca nu merge si gata! E in garantie. Cere sa vorbesti cu supervizoru’/seful de la garantii/seful de magazin/seful de firma - unul din ei. Daca tot refuza si fac pe desteptii, plangere la Apple. La momentul ala cred ca o sa vina sa ti-o inlocuiasca acasa, duminica, o sa iti lustruiasca pantofii, si o sa iti gateasca si micul dejun, asa, din partea firmei.
In esenta - e o problema de functionalitate: fara baterie, jucaria nu merge asa cum Apple a decretat! Tu nu te duci la ei ca sa te judece, asta trebuie sa iti fie foarte clar. Tu nu esti suspect de o crima… Adica sa fim seriosi - ce fel de om isi distruge singur masina, si pe urma se duce cu ea la garantie?... Si de ce tocmai bateria?! La ce dracu’ sa o folosesti altceva decat sa ii dai curent la laptop?!
Sigur, (dintr-un motiv cu totul bizar) tovarasii de la unele firme gandesc ca daca alunga clientul cu reparatii in garantie, ei de fapt fac economie de bani. In fapt, manjesc numele firmei cu noroi, fiindca reputatia de “ba, nu lua de la aia, ca te asa-si-pe-dincolo la garantie” se imprastie mai repede ca focul de la vechii clienti la noii, potentiali clienti. Apple are o parere *foarte* proasta despre asemenea bizonerii, si nu se da in laturi sa le dea suturi serioase celor ce se tin de asemenea prostii.
Tu, client care ai platit o gramada ca sa ai o masina de calitate, ai dreptul la garantie, daca masina nu functioneaza in parametrii normali. Sigur, fiecare caz trebuie examinat si de asta nu poti sa zici nimic, dar daca nu te duci sa te plangi ca masina nu functioneaza corect la cei care sunt obligati sa iti ofere garantia, noi, astia de pe forum, nu putem decat sa te ajutam cu un oftat colectiv… care, surprinzator, nu iti repara bateria. 
Ino!~