4 din 4
4
Baterie??????????
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
draciax - 20 Februarie 2007 12:01 AM

Oricum, e clar ca Apple nu mai face baterii ca pe vremuri. Uitati in imaginea alaturata cat de mult variaza capacitatea bateriei de la o zi la alta. Ba 82, ba 92, ba 90 si tot asa…

„...ca pe vremuri” este o eroare, Apple nu a produs niciodată baterii. La portabilele Apple vezi, într-adevăr, merișorul pe baterie, dar asta nu înseamnă că e produsă de Apple, ci că e „Apple blessed”, adică respectă standardele cerute de companie. Ca orice produs uman, mai apare și necazuri, mai mari sau mai mici.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

mai da nu poate omu sa deschida gura…ideea e ca inainte (ibook de ex) bateria mergea brici si nu vedeai asemenea variatii. poate m-am explimat eu gresit.
“Apple nu mai pune in portabilele produse de ei baterii ca odinioara”

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
draciax - 20 Februarie 2007 11:06 PM

mai da nu poate omu sa deschida gura…ideea e ca inainte (ibook de ex) bateria mergea brici si nu vedeai asemenea variatii. poate m-am explimat eu gresit.
“Apple nu mai pune in portabilele produse de ei baterii ca odinioara”

Se poate să fi fost mai bune. Mai degrabă cred că, în ultimii ani, a crescut spectaculos nr laptopurilor vîndute, la prețuri tot mai mici (cine își permitea un laptop la jumătatea anilor ’90? chiar mai tîrziu), ca atare a fost și este o presiune enormă asupra producătorilor de baterii: viață cît mai lungă la consum to mai mare, cerut de procesoare tot mai puternice, dar și mîncătoare de energie. Ca tot ce se face la viteză și pe rupte, se mai face și prost.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

4 din 4
4

‹‹ DvdRw      MacBook Core2 duo iSight ››