iPad 3 - setari conexiune date Vodafone?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Azi m-am trezit ca nu-mi mai merge conexiunea de date pe Vodafone (abonament).
Cand am verificat setarile (nu umblase nimeni acolo pana acum) am descoperit urmatoarele
APN: tobe.vodafone.com
User: tobe.vodafone.com
Pass: ********

Sapand pe internet, am gasit ca Vodafone recomanda alte setari:
APN: live.vodafone.com
User: live
Pass: vodafone

Nicio varianta din cele de mai sus nu merge, ambele imi dau mesajul “Vodafone could not activate mobile data network site. You are not subscribed to a mobile data network”.
Ciudat, abonamentul este platit la zi iar de contactat VOdafone este o adevarata aventura, la *222 robotul te anunta ca sunt foarte multe cereri in asteptare si te roaga sa revii.

Aveti idee ce se intampla si cum pot rezolva? In afara de *222 sau magazine Vodafone mai sunt si alte variante de suport din partea Vodafone?

PS
Conexiunea de date pe un iPhone (tot cu abonament, cu setarile din setul 2) merge perfect, asta m-a bagat si mai mult in ceata. De ce merge pe iPhone iar pe iPad imi da mesajul de eroare?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Incearca cu:

APN: internet.vodafone.ro
USER: internet
PASS: vodafone

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.12.09

Settings - Cellular Data - APN Settings

Username: internet.vodafone.ro
Password: vodafone

https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/telefoane-si-echipamente/setari-telefoane/index.php/telefoane-si-echipamente/apple/apple-ipad-3g/mobile-internet.htm
Probabil ti s-au resetat vand ai facut update la IOS 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Multumesc pentru raspunsuri dar tot nu merge. Inclin sa cred ca problema este la Vodafone, o sa ma duc peste ei.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am rezolvat, problema este ca in iOS 6 nu trebuie lasat WiFi pe ON daca se doreste conectarea la 3G. Auzisem de bugul asta, dar nu-i dadusem importanta, la mine mergea pe 3G fara probleme chiar daca WiFi-ul era pe ON. Si dintro data, fara sa umblu la vreo setare, nu a mai mers. Chiar ca nu-mi pot explica asta ...
La fel de ciudat este faptul ca pe iPhone, tot cu iOS 6, merge fara probleme. Asteptam cu drag iOS 6.0.1 ...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Revin la subiectul de mai sus. Pacientul (iPad 3, 3G, iOS 6.0.1) nu mai mergea cu setarile de mai sus.
Pentru cei care au abonament de date, setarile sunt:

User:
Password:

Deci la User si Password nu se completeaza nimic.
Sper sa ajute si pe altii, am asteptat cca 15min la *222 pana a raspuns un operator care sa ma lumineze.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Ciudat, cind am venit acasa mi-am infipt in ipad un sim de date de voda (prepaid ce-i drept), dar n-am facut nici o setare la APN, a mers direct.
Aici unde sint la fel, merge direct, daca ma uit in cimpul de APN nu scrie nimic, si nici n-am intervenit vreodata.

‹‹ ipad 1 nu e vazut de pc      iPad Mini ››