Probleme Browser - mountain lion
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.12

Salutare,

Detin un macbook pro retina , cu mountain lion 1.8.2.

De cateva saptamani intampin tot felul de probleme cu internetul. Folosesc o conexiune cu ip dinamic ,de camin, si un router tp-link.

Exista momente in care browser-ul (indiferent care ar fi el, chrome safari etc) nu imi mai incarca paginile.(da sa se incarce,apoi se blocheaza).

Am incercat mai tot ce am citit pe internet dar nu m-a ajutat cu nimic .(am dezactivat firewall,am scos java,am schimbat mtu ,am resetat pr ram, am facut smc , am facut chiar si un fresh instal,dar dupa 2-3 ore a reaparut pb).

Faza amuzanta e ca am instalat vmware si folosesc windows 7 pe el. Iar pe el windows-ul merge fara pb.
Daca folosesc orice alt laptop sau iphone la conexiunea wifi totul merge fara pb.

Nu pot sa sun la apple deoarece l-am cumparat din Italia.

Are cineva vreo idee?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Parca am avut si eu problema asta pe vremea facultatii cand foloseam Win prin masina virtuala. Din cate tin minte am refacut conexiunea de net si a mers, era ceva buba de genu ca el nu-mi recunoastea netul in OS ci doar in Win.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.12

Aha,am sa incerc sa refac conexiunea wifi sa vad daca isi revine.

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.05.10

Macbook Pro 2011 / 17” /  i7 8gbram

salut. ati mai auzit de faza asta ?
acum 4 zile dintr-o data nu ma mai puteam conecta la reteaua wireless de acasa(nu imi accepta parola).
Asta era cu Snow Leopard , dar pe partitia de windows pe bootcamp mergea fara probleme.

Mi-am facut update la Mountain Lion , a mers vro 2 zile , dar aseara dintr-o data a inceput sa nu mai vada routerul,
dar iarasi pe partitia de windows merge normal.
Si problemele astea le aveam doar cu routerul meu (D-Link DKT-400). pot vedea alte retele , si la job ma conectez normal la wireless.

Da totusi nu cred ca e routerul de vina pt ca mai sunt conectate calculatoare la retea , fara probleme (inclusiv eu pe windows)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.05.10

am reusit sa rezolv problema . Am schimbat canalul routerului meu (dlink dir-615) de pe canalul 13 pe canalul 11 . dupa schimbare am reusit sa vad reteaua si m-am putut conecta fara probleme. sper sa fie de folos si altora care au intampinat aceasi problema ca si mine .

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Am si eu o problema cu Safari si anume faptul ca in orice pagina care con tine un clip de pe youtube, acesta nu ruleaza; trebuind sa intru pe site-ul de unde provine si sa il vad acolo.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G