2 din 4
2
iPad Mini
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Doar ca vor supara multi fani Apple care au luat iPad cu retina acum 6 luni…asa ceva nu se face smile)

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Eu stau si ma intreb, la anul, cind vor lansa The new iPad ce o sa ii mai puna in plus daca deja i-au pus A6 si lightning si quad core la grafic?

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai nu cred ca va mai fi un nou iPad in Martie. Putem sa ne asteptam la un nou iPad inainte de Craciun 2013

Pacat ca s-au grabit sa arunce cu A6X-ul si Lightning cable in noi si nu au scos un upgrade adevarat cu grosime mai mica (iPad2), liquidmetal, baterie dubla raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
Kevo - 24 Octombrie 2012 06:12 AM

REW REW REW << << <<

Cum? Apple a anuntat noul iPad Retina la doar 6 luni dupa lansarea lui “the new iPad”?

Eclipsat de lansarea iPad Mini-ului nici nu am bagat de seama noul iPad Retina.

Si ce are in plus?
Nimic?
Doar un procesor A6X, o mufa Firewire, Facetime Camera HD de 1.2mp si Siri?
Atat?

MacUser-isti, dormiti? V-a ametit asa tare iPhone 5?

Aha, bravo! Eu cand ma uitam pe site la ei, initial am crezut ca este o greseala ca la the new ipad au pus noul conector la descriere, desi mi-era greu sa cred ca ar putea face o asemenea greseala. De asemenea, am fost indus in eroare de faptul ca este prezentat ca iPad Retina…stateam deja sa ma gandesc - “iPad-ul meu `3` parca are Retina, nu?”
Culmea mi se pare ca au pastrat iPad 2 in line-up…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 22.10.09

S-au facut de ras in ultimul hal….
Au laudat iPad mini in comparatie cu nexus tab ca are display-ul cu 0.9” in plus…. Dar nu au spus ca nexus tab are rezolutia mai mare decat a iPad-ului.
Au laudat iPad mini in comparatie cu nexus tab ca la navigarea aceluiasi site, ai arie vizuala a continutului mult mai mare, ca restul e ocupat de browser, dar nu au precizat ca browserul la nexus are functia de full-screen, de asemenea exista multe browsere mult mai bune decat Safari?
Au laudat iPad mini in comparatie cu nexus ta ca la navigarea pe ebay, pe iPad se vede mult mai bine…. Cum mama dracului sa nu se vada mai bine, daca pe nexus intra pe VERSIUNEA MOBILA A EBAY-ului, si pe iPad intra pe versiunea de PC?
Intra naibi pe aceeasi versiune a site-ului daca vreti o comparatie umar la umar….

Nu te bate cu adversarul dupa ce i-ai dat in picioare incaltaminte de otel sa nu se poata misca…

Cum puteti argumenta aceste minciuni? In special aceea cu ebay mobile version vs. ebay pc version.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

A apărut și soluția Apple la evoluția concurenței. Din punct de vedere al prețului pare tentant. Rămâne de văzut dacă va fi o reală alternativă la un iPad veritabil. Ar putea fi denumit și “iPod Touch Maxi” (?).  smirk

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

Mare diferenta de pret nu cred ca este intre iPad mini si iPad 4 sau cat naibi este, eu unu cred ca nu necesita un iPad mini dar presupun ca foamea de cash este mare la Apple, sunt curios ce vanzari vor avea la “aceasta noua minunatie a lor” sau “inovatie”

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
byby_tmg - 24 Octombrie 2012 12:32 PM

Mare diferenta de pret nu cred ca este intre iPad mini si iPad 4 sau cat naibi este, eu unu cred ca nu necesita un iPad mini dar presupun ca foamea de cash este mare la Apple, sunt curios ce vanzari vor avea la “aceasta noua minunatie a lor” sau “inovatie”

O sa rupa tot in vanzari cu iPad mini, iar la anul scot mini cu retina display si pe cel de acum il scad la pret la 199 usd (in stilul obisnuit) si atunci ataca si segmentul cheap dar raman mai departe perceputi ca furnizori de produse premium. Garantez ca nu fac fata la cerere pentru mini pana de Craciun.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Am rămas surprins de apariția lui, mi s-a părut ca pur si simplu lua strecurat in prezentare. Îl așteptăm in Martie. Sa mă bucur sa mă intristez, al meu are doar 5 luni. Clar nu o sa îl schimb. Si am 2-ul. Cum nu sunt gamer, puterea lui 2 mi se pare ok.
Astept sa îl vad in show room. Am fost in München ieri in magazinul Apple , am ratat cu câteva zile vizita sa vad noile Best seller-uri.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kevo - 24 Octombrie 2012 06:14 PM

20. Wildcard (orice nu e inclus mai sus): A5X chip, Siri, bateria va tine 9 ore, iPad HD va fi putin mai gros decat iPad 2 dar compatibil cu Smartcover de la iPad 2. Pe 7 Martie iPad va fi prezentat in 3 variante: wi-fi, 3G si 4G(LTE). iPad va fi prezentat impreuna cu noul AppleTV (we have something you really have to SEE). Este posibila lansarea unui iPad de 7.8” in al 2-lea sfert al anului.

Eu cand v-am spus la concursul iPad 3 ca o sa apara si iPad Mini la sfarsitul anului nu m-ati crezut smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
Go2Mars - 23 Octombrie 2012 07:15 PM

Dap, si eu intentionez sa-l iau pe 2 nov cand apare si in Romania. Tot primul iPad si pentru mine, versiunea 16GB, doar cu wi-fi (fac tethering de pe iPhone daca sunt in deplasare).
Nu pare deloc mic: http://www.theverge.com/2012/10/23/3540572/apple-new-ipad-mini-hands-on

Încep să mă gândesc că mai bine iau iPad-ul normal, are un procesor nou mult mai puternic (nu unul de acum 2 generații ca A5), ecran Retina, mai ușor de citit pe un ecran mai mare… diferența de preț e justificată.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 14.03.12

Cred ca iPad-ul mini merita luat daca iti trebuie o tableta mai mica si mai usor de luat dupa tine. Nu cred ca pretul e principalul factor de decizie. Desi probabil va fi cumparat de cei care nu-si permit iPad-ul mare.

Semnătură 

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.”

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
Heisenberg - 27 Octombrie 2012 07:29 PM

Cred ca iPad-ul mini merita luat daca iti trebuie o tableta mai mica si mai usor de luat dupa tine. Nu cred ca pretul e principalul factor de decizie. Desi probabil va fi cumparat de cei care nu-si permit iPad-ul mare.

Așa mă gândeam, nu caut ceva ușor de transportat neapărat (până să apară iPad-ul căram laptop-uri, nu? smile ).

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08

Nu e cam mult 1599 ?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti / Iasi
Macuser din: 10.04.12

Sa fie doar atat smile (pe apple.com/de/  e doar 330E *4.5 = 1450+)

Semnătură 

MPB 15” Late 2011
IPAD 3 16G

2 din 4
2