Pai nu cred ca va mai fi un nou iPad in Martie. Putem sa ne asteptam la un nou iPad inainte de Craciun 2013
Pacat ca s-au grabit sa arunce cu A6X-ul si Lightning cable in noi si nu au scos un upgrade adevarat cu grosime mai mica (iPad2), liquidmetal, baterie dubla
Aha, bravo! Eu cand ma uitam pe site la ei, initial am crezut ca este o greseala ca la the new ipad au pus noul conector la descriere, desi mi-era greu sa cred ca ar putea face o asemenea greseala. De asemenea, am fost indus in eroare de faptul ca este prezentat ca iPad Retina…stateam deja sa ma gandesc - “iPad-ul meu `3` parca are Retina, nu?”
Culmea mi se pare ca au pastrat iPad 2 in line-up…
S-au facut de ras in ultimul hal….
Au laudat iPad mini in comparatie cu nexus tab ca are display-ul cu 0.9” in plus…. Dar nu au spus ca nexus tab are rezolutia mai mare decat a iPad-ului.
Au laudat iPad mini in comparatie cu nexus tab ca la navigarea aceluiasi site, ai arie vizuala a continutului mult mai mare, ca restul e ocupat de browser, dar nu au precizat ca browserul la nexus are functia de full-screen, de asemenea exista multe browsere mult mai bune decat Safari?
Au laudat iPad mini in comparatie cu nexus ta ca la navigarea pe ebay, pe iPad se vede mult mai bine…. Cum mama dracului sa nu se vada mai bine, daca pe nexus intra pe VERSIUNEA MOBILA A EBAY-ului, si pe iPad intra pe versiunea de PC?
Intra naibi pe aceeasi versiune a site-ului daca vreti o comparatie umar la umar….
Nu te bate cu adversarul dupa ce i-ai dat in picioare incaltaminte de otel sa nu se poata misca…
Cum puteti argumenta aceste minciuni? In special aceea cu ebay mobile version vs. ebay pc version.
A apărut și soluția Apple la evoluția concurenței. Din punct de vedere al prețului pare tentant. Rămâne de văzut dacă va fi o reală alternativă la un iPad veritabil. Ar putea fi denumit și “iPod Touch Maxi” (?).
Mare diferenta de pret nu cred ca este intre iPad mini si iPad 4 sau cat naibi este, eu unu cred ca nu necesita un iPad mini dar presupun ca foamea de cash este mare la Apple, sunt curios ce vanzari vor avea la “aceasta noua minunatie a lor” sau “inovatie”
Mare diferenta de pret nu cred ca este intre iPad mini si iPad 4 sau cat naibi este, eu unu cred ca nu necesita un iPad mini dar presupun ca foamea de cash este mare la Apple, sunt curios ce vanzari vor avea la “aceasta noua minunatie a lor” sau “inovatie”
O sa rupa tot in vanzari cu iPad mini, iar la anul scot mini cu retina display si pe cel de acum il scad la pret la 199 usd (in stilul obisnuit) si atunci ataca si segmentul cheap dar raman mai departe perceputi ca furnizori de produse premium. Garantez ca nu fac fata la cerere pentru mini pana de Craciun.
Am rămas surprins de apariția lui, mi s-a părut ca pur si simplu lua strecurat in prezentare. Îl așteptăm in Martie. Sa mă bucur sa mă intristez, al meu are doar 5 luni. Clar nu o sa îl schimb. Si am 2-ul. Cum nu sunt gamer, puterea lui 2 mi se pare ok.
Astept sa îl vad in show room. Am fost in München ieri in magazinul Apple , am ratat cu câteva zile vizita sa vad noile Best seller-uri.
20. Wildcard (orice nu e inclus mai sus): A5X chip, Siri, bateria va tine 9 ore, iPad HD va fi putin mai gros decat iPad 2 dar compatibil cu Smartcover de la iPad 2. Pe 7 Martie iPad va fi prezentat in 3 variante: wi-fi, 3G si 4G(LTE). iPad va fi prezentat impreuna cu noul AppleTV (we have something you really have to SEE). Este posibila lansarea unui iPad de 7.8” in al 2-lea sfert al anului.
Eu cand v-am spus la concursul iPad 3 ca o sa apara si iPad Mini la sfarsitul anului nu m-ati crezut
Încep să mă gândesc că mai bine iau iPad-ul normal, are un procesor nou mult mai puternic (nu unul de acum 2 generații ca A5), ecran Retina, mai ușor de citit pe un ecran mai mare… diferența de preț e justificată.
Cred ca iPad-ul mini merita luat daca iti trebuie o tableta mai mica si mai usor de luat dupa tine. Nu cred ca pretul e principalul factor de decizie. Desi probabil va fi cumparat de cei care nu-si permit iPad-ul mare.
Cred ca iPad-ul mini merita luat daca iti trebuie o tableta mai mica si mai usor de luat dupa tine. Nu cred ca pretul e principalul factor de decizie. Desi probabil va fi cumparat de cei care nu-si permit iPad-ul mare.
Așa mă gândeam, nu caut ceva ușor de transportat neapărat (până să apară iPad-ul căram laptop-uri, nu? ).