Probabil ca am sa merg pe alb, pentru ca negru, neah… Toate laptop-urile sunt negre.. Bine, acum depinde ceintelegeti voi prin murdarie. Tastele se pot curata? :D
Toate-s negre ... dar asta de la Apple, se vede de la 3 statii ca-i altceva. Am trecut prin aceleasi senzatii placute cand “am pus mana” pe unul, asemanatoare cu “atingerea” unui PSP.
Dupa mine, cele albe ... par “de dama” ... sincer! Nu intra in discutie cele metalice. In plus, am vazut diferentele pe fetele celor prezenti la diferite intalniri, in comparatie;
Cand au vazut unul alb ... erau curiosi dar aveau fata celor care vad un SMART. Afirmatii gen “dragut !, simpatic! “. La cel negru ... erau curiosi si excitati ca si cand ar fi vazut un BMW 6, cu intrebari de genul “ce cutare sau cutare are ?” si trecand peste complezente se inghesuiau sa-l “pipaie”.
OFF-TOPIC: hmmm si daca Ive este gay….. bravo lui. Nu conteaza de nici o culoare… putea sa fie si necrofil… la ce meserie stie in materie de design, cred ca ultimul lucru care ar conta este orientarea lui sexuala. Parca a fost facut si cavaler al coroanei britanice (lene sa pun majuscule) acum un an sau doi nu ?!
ON-TOPIC : argintiul mi se pare absolut kriminal. desi si asta se murdateste destul de usor daca iti transpira palmele (si pe un MBP iti transpira taica nu gluma), dar se curata usor cu o carpa cu apica. Ce mi-ar place cu adevarat sa vad, este un MBP negru tot din aluminiu anodizat.
normal ca nu conteaza ca e gay dar acest lucru transpira in munca si-n creatia lui. e firesc. eu nu consider un look gay .... putea fi si rosu-ferrari .... chiar imi place culoarea rosie
Se poate anodiza in aproape orice culoare. Stiu pe unii in romanica care au “baie” pt asa ceva. Dar parca lenea e prea mare sa te apuci sa desfaci “carapacea” doar pentru o “spoiala”. Si in plus ... se duc toate inscriptiile de pe aluminiu - daca ele exista.