2 din 2
2
Noob….
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... alb galbui… grin

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

wink cam asa dar initial e .... alb-dalb

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

Probabil ca am sa merg pe alb, pentru ca negru, neah… Toate laptop-urile sunt negre.. Bine, acum depinde ceintelegeti voi prin murdarie. Tastele se pot curata? :D

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Toate-s negre ... dar asta de la Apple, se vede de la 3 statii ca-i altceva. Am trecut prin aceleasi senzatii placute cand “am pus mana” pe unul, asemanatoare cu “atingerea” unui PSP.
Dupa mine, cele albe ... par “de dama” ... sincer! Nu intra in discutie cele metalice. In plus, am vazut diferentele pe fetele celor prezenti la diferite intalniri, in comparatie;
Cand au vazut unul alb ... erau curiosi dar aveau fata celor care vad un SMART. Afirmatii gen “dragut !, simpatic! “.  La cel negru ... erau curiosi si excitati ca si cand ar fi vazut un BMW 6, cu intrebari de genul “ce cutare sau cutare are ?” si trecand peste complezente se inghesuiau sa-l “pipaie”.

Dragilor ... degustibus ...

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, am vazut/auzit multi ce considera ca apple looks gay din cauza ca e alb ... mie-mi place alb….dar nu-mi place materialul…..

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Pai unul dintre designerii Apple ( daca nu chiar cel mai mare si mai tare ) este gay.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

OFF-TOPIC: hmmm si daca Ive este gay….. bravo lui. Nu conteaza de nici o culoare… putea sa fie si necrofil… la ce meserie stie in materie de design, cred ca ultimul lucru care ar conta este orientarea lui sexuala.  Parca a fost facut si cavaler al coroanei britanice (lene sa pun majuscule) acum un an sau doi nu ?!

ON-TOPIC : argintiul mi se pare absolut kriminal. desi si asta se murdateste destul de usor daca iti transpira palmele (si pe un MBP iti transpira taica nu gluma), dar se curata usor cu o carpa cu apica. Ce mi-ar place cu adevarat sa vad, este un MBP negru tot din aluminiu anodizat.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai, se poate colora aluminiul? Parca stiam ca nu.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

normal ca nu conteaza ca e gay dar acest lucru transpira in munca si-n creatia lui. e firesc. eu nu consider un look gay ....  putea fi si rosu-ferrari .... chiar imi place culoarea rosie

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

nu stiu exact procesul dar uite-te la noile Nano-uri sau la vechile Mini-uri -> Aluminiu Anodizat, colorat.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Corect, ca bine zici…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

Se poate anodiza in aproape orice culoare. Stiu pe unii in romanica care au “baie” pt asa ceva. Dar parca lenea e prea mare sa te apuci sa desfaci “carapacea” doar pentru o “spoiala”. Si in plus ... se duc toate inscriptiile de pe aluminiu - daca ele exista.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Ive is happily married. Gay?!? Get real…

2 din 2
2