calculatoare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Nu stiu daca s-a mai discutat dar zic si io.
Ma uitam in semnatura lui sergiu care arata cam asa

(\(\ Apple:2x macmini/10.4, Quadra610/A/UX3.1, 128k/6.0.1, Classic/6.0.8, pb160/7.5
(^.^) SGI: 2x Octane/IRIX, Indy r4k/IRIX
(”)”) PC: Athlon/Debian, DualCeleron/OpenBSD, p3/Debian, 486DX2-40/MSDos5, IBM PC110/PCDos6, Atari Portfolio
Misc:2x Sinclair Spectrum 48k, Bull DPX/20

si eram tare curios daca foloseste tot ce are acolo. E interesant de aflat la ce folosesc vechiturile (dupa parerea mea) de genul Sinclair Spectrum sau altceva de genul. E curios ce performante pot scoate unii pe masini vechi, stiut fiind faptul ca sistemul de operare Mac OS functioneaza bine pe o masina mai veche (nu acelasi lucru putandu-se spune despre windows dupa cum bine stiti) Poate unii ar fi bucurosi sa “se laude” aici cu chestia asta ...

Asteptam cu nerabdare.

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

provoaca-l pe sergiu, poate face o demonstratie la macusermeeeeting…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da, ar fi f interesant. dar cu o conditie: sa renuntam la comparatia cu win. dupa parerea mea, sa comparam win cu os-x dpdv tehnic, e aiurea. intre cele 2 sist de op, justificata este doar comparatia privind vanzarile, cota de piata ... chestii de acest gen.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

În ordinea “desimii” folosirii:
2* macmini - unul acasa, unul la servici - cele mai folosite (ala de la serviciu e al firmei… poate nu trebuia sa il pun in .sig)
PC: Athlon/Debian, DualCeleron/OpenBSD - file-server/daapd și router/proxy/firewall pentru rețeaua de acasa & bloc - merg acasa in debara 24/7
p3/Debian - laptop vechi legat la TV pentru vazut DivX-uri - in lucru la mesterit un sistem de meniuri folosibil cu telecomanda ca un replacement de iTV
2* Sinclair Spectrum 48k - in lucru sa fac macar unul sa meargă, să dea semnal s-video la monitorul de 24” și un CF de 128Mb pentru storage (mii de jocuri)
486DX2-40/MSDos5, IBM PC110/PCDos6 - jocuri vechi de DOS. t3h best !
128k/6.0.1 - TETRIS ORIGINAL DIN URSS (& alte programe vechi) si iesirea ochilor din orbite la cine il vede cum merge de bine la 23 ani vechime.
Classic/6.0.8 - Transfer fisiere catre 128k fiind cam ultimul mac care mai stie sa acceseze toate tipurile de dischete - 400k, 800k & 1.44M
Quadra610/A/UX3.1, Indy r4k/IRIX - distractie cu sisteme de operare vechi si aplicatii care exista doar pentru ele.
pb160/7.5, SGI: 2x Octane/IRIX, Atari Portfolio, Bull DPX/20 - in lucru, necesitand modificari/adaugiri/reparatii pentru a putea ajunge la stadiul de distractie smile
De asemenea mai am tot felul de unitati de banda & disc si alte periferice exotice care merg legate doar la masini vechi.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

banuiesc ca nu-ti lipsesc cartelele perforate! sau n-ai loc in casa pt echipamente?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

spre rușinea mea nu am :(
și am pierdut și ocazia să cumpăr un calculator (vezi poza) - până am venit cu banii îl luase altcineva.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

pentru mine INCREDIBIL
pentru altcineva?
Io ma intreb daca ai timp de toate astea ca mie mi-ar mai trebui niste ore pe linga alea 24 sa fac ce mi-am propus .... smile

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
psergiu - 08 Ianuarie 2007 08:26 PM

spre rușinea mea nu am :(
și am pierdut și ocazia să cumpăr un calculator (vezi poza) - până am venit cu banii îl luase altcineva.

Da’ lampa de miner ai luat-o? smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

mai imi rup cateva ore pe saptamana ... unele asteapta de ani buni sa ma apuc de ele ... dar nu le uit smile

Voi ce hobby-uri de asta aveti ? (nu-mi spuneti ca sunt singurul nebun ... smile )

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

nu esti sungurul nebun de pe aici…
doar ca esti greu de egalat smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Și eu am ca hobby vechiturile, dar mă limitez numai la cele Mac. Din păcate fiind departe de București nu prea am cum să fac rost de hardware-ul de care aș avea nevoie. Deocamdată colecționez software pentru Mac OS Classic, am adunat vreo 10 GB și continuu…

Semnătură 

⌘-N

‹‹ Noob....      Macintosh/Hypercard ››