iOS 6.0.1
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Fixes a bug that prevents iPhone 5 from installing software updates wirelessly over the air
Fixes a bug where horizontal lines may be displayed across the keyboard
Fixes an issue that could cause camera flash to not go off
Improves reliability of iPhone 5 and iPod touch (5th generation) when connected to encrypted WPA2 Wi-Fi networks
Resolves an issue that prevents iPhone from using the cellular network in some instances
Consolidated the Use Cellular Data switch for iTunes Match
Fixes a Passcode Lock bug which sometimes allowed access to Passbook pass details from lock screen
Fixes a bug affecting Exchange meetings

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ce cool se invart rotitele. Sper ca au rezolvat si bateria desi nu spune nimic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Tocmai au scos si 6.1 beta, eu unul nu ma mai grabesc la beta-uri…

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
.ral:cr - 01 Noiembrie 2012 10:24 PM

Ce cool se invart rotitele.

smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12

Cum se comporta 6.0.1 pe iPhone 5 fata de iOS 6??? Este ok bateria?

Multumesc

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

reporturile pe net spun ca nu aduce nimic legat de baterie.
asteptam cuminti 6.1, pt baterie imbunatatita. pt mine unul, asteptarile legate de baterie se situau la nivelul unui iPhone 4 (4s nu am avut), dar se pare ca Apple a dat un mare chix, ca si cu hartile. Mai sunt pe net reporturi nasoale negate de conectivitatea wireless si de trafic de date enorm.
cand revin acasa, o sa incerc un DFU restore la i5, setup as new si incarcarea datelor din backup.

oricum, eu sunt dezumflat de performantele bateriei…ca sa ma tina cat i4, trebuie sa dezactivez 3G. ma intreb daca aveam 4G/LTE cum era…nu zic, tine OK si pe 3G (scos din priza la 7 dimineata, cand am ajuns la 17PM de la munca mai aveam 30%, in conditiile in care nu l-am folosit mult).
la voi cum e bateria? sunteti multumiti? sunt ‘jdemii de fixuri pe apple support communities, dar nu toate merg la toata lumea.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Pe scurt, dupa ce am incercat tot ce se vehiculeaza pe net, am descoperit ca cel putin pt mine, skype ea cauza nefericirii; are o setare de go offline, care era pusa de mine pe “never”. Am schimbat pe immediately…and voilà!
In plus, am remarcat inca din prima seara ca tel se incarca extrem de repede de la incarcatorul de priza (max o ora ajungea de la sub 5 % la 100%), drept pt care l’am incarcat de la un notebook windows based (boooo!!!). Impreuna cu setare de skype, aseara l’am scos de la incarcat si l’am pus la fel acum 5 minute cu urmatoarele rezultate pana in momentul incarcarii: baterie 31%, usage time intre 5 si 6 ore (nu mai retin, dar am poza) si stanby -ATENTIE- 1zi si o ora!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09

Salut… Dupa update la iOS 6 si mai ales la iOS 6.0.1 bateria mea e VARZA! 4 ore si 15 minute usage mi se pare groaznic… In conditiile in care nu folosesc decat iPod max 1h si in rest telefoane, email (e pe fetch manually)... Facebook, Twitter, Safari, mai arunc cu o pasare nervoasa 5 minute… notificari oprite la toate cele. Location services e on numai pt maps, safari, weather si find my iPhone. In rest off! 3G e on si cand sunt acasa stau pe wifi…
Am facut restore as new… nada… the same… Calibrare bla bla… nimic…

Ieri mi-a trecut prin minte sa opresc din Privacy/Location Services/System Services toate alea de acolo… Nu stiu exact ce face fiecare pot doar sa presupun… oprirea lor nu a afectat pana acum functionarea normala a mobilului, retelei… O sa urmaresc astazi cum sta bateria…

Sper ca iOS 6.1 sa repare ce au stricat versiunile precedente…
Dupa cate am vazut pe diferite forumuri problema bateriei e si la iPhone 5…

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN