2 din 2
2
deducere tva - ajutor achizitie imac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Am un coleg care a venit cu un iMac de 20” alb ca bagaj de mana din US.
1) I-au făcut scandal toate stewardesele și cei de la control bagaje.
2) I-a căzut de sus la un gol de aer - nu s-a spart LCD-ul dar s-a ales cu un șanț de vreo 3mm adâncime în plastic. Incă merge.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.01.09

Uneori merge, alteori nu. L-am vazut pe unul in pragul isteriei cand angajatii aeroportului ii aratau sec chestia aia pentru masurat bagaje.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Hai pitagora să-ți dau un pont!
Am înteles că ești tinerel, așa că folosește goagăl să te ajute să-ți faci un proiect de foundraising. Amu trebuie să cunoști și tu ceva privați. Mergi cu proiectu în mână, le explici despre ce este vorba, și poate primești mici sume, care bine gestionate se face o sumă mare de va încăpea un iMac așa cum îți dorești.
Sfat:
Încearcă să prezinți proiectul rudelor și prietenilor apropiați. Acolo vei vedea dacă are succes și dacă ai succes dute spre cvasinecunoscuți.

Baftă!

@jeffe
Companiile aeriene au impelmentat ca și țintă creșterea încasărilor prin orice mod. La bagaje este cel mai ușor de a crește încasările, că dară oamenii nu o să-și lase valiza în aeroport. Nu o dată am văzut faze când pe lângă un pachet de înjurături a mai scos un teanc de iuroi să-și plătească valiza. Că este mișto să stai la controlul de securitate să vezi ce de stilouri, briceaguri, brichete intră în tomberon…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Un alt sfat ardelenesc… incepe cu Mac Mini si un display local.
Incape la bagaje de mana, ecranul ti-l poti alege singur,
do the math…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Daca se punea problema de Mac mini sau MacBook Pro/air nu mai deschideam topicul.
Problema ce se Pune este the great new imac.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

La bagaje de cală nu te sfatuiesc, deoarece stiu cum lucreaza cei de la Handling cu ele.
Mai ales când din motive newtonice câte un bagaj se încăpățânează să stea în cărucior, să vezi ce fotbal se joacă cu el.
San, dacîă nu știai, printre handleri, se găsesc mii de campioni modiali la aruncatul greutăților. smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

2 din 2
2