Nu stiu daca stiti de asta http://docs.google.com
E foarte ok, pleci de acasa, iti lasi pe net niste documente, le editezi acolo si le trimiti imediat. Cool!
Pentru un CV si doua documente, cand esti plecat, eu zic ca merge. Cand dai un mail, fie si de pe server astral sa zicem - crezi ca il citeste doar destinatarul emailului?
da ce nu fac astia de la gooooglee ca sa faci totul prin ei au ei ceva de verificat sau de raportat sa numai spunem de sondaje care apeleaza tot felul de firme la ei mai bine trimit un fax pt. siguranta da si asa esti purificat da macar nu parea stie tot netu:))
O stim. Problema pe care o vad eu e ca nu poti fi sigur de confidentialitate.
Evident, toate ofertele gen „backup prin internet” sînt calculate pt a culege date, ce altceva?!
Nu aveți grijă, sînt oameni pricepuți să aleagă ce îi interesează
sau ‘altcineva’ cine naiba poate procesa atata informatie care nu intereseaza pe nimeni. Securitate prin obscuritate
Nu discutăm despre pirați, despre intenția explicită de a culege informații a căror utilizare îți poate aduce prejudicii.
Pentru Google sau Yahoo suntem interesanți ca indivizi ai unei grupe de vârstă, de venituri, de gusturi - astfel crește probabilitatea ca noi să dăm click-uri pe ad-urile pe care ni le servesc utilizând informațiile culese, iar mai multe click-uri înseamnă venituri pentru ei. E un joc. Cu cât utilizezi mai mult internetul, cu atât au profiluri mai detaliate și își pot orienta conținutul după profilul utilizatorului.