Parerea mea este ca itunes depaseste cu mult indeajuns de multe programe de ascultat muzica. Nu as sta sa folosesc altceva. In ultima vreme si asa winamp-ul a devenit o strutocamila de doi bani… Daca ai facut trecerea de pe pc pe mac, incearca sa si “gandesti altfel”, nu mai cauta exact aceleasi programe pe care le aveai pe windows. Poate ca foarte multe din ele exista si in varianta de mac, dar multe pot avea alternative mai bune pe osx. Repet, parerea mea…
Parerea mea este ca itunes depaseste cu mult indeajuns de multe programe de ascultat muzica. Nu as sta sa folosesc altceva. In ultima vreme si asa winamp-ul a devenit o strutocamila de doi bani… Daca ai facut trecerea de pe pc pe mac, incearca sa si “gandesti altfel”, nu mai cauta exact aceleasi programe pe care le aveai pe windows. Poate ca foarte multe din ele exista si in varianta de mac, dar multe pot avea alternative mai bune pe osx. Repet, parerea mea…
am un mac da? aceleasi piese.. explica de ce mi se aude mai tare si mai clar pe win ? mentionez windows este instalat in bootcamp pe acelas sistem
Nu stiu sa iti spun de ce. Banuiesc ca te referi la mac-ul tau din semnatura. Eu iti pot spune de sculele de le-am avut si le am acasa. Pe imac-urile mele daca pun bootcamp, sunetul se aude ca quru’, exact cum se aude un difuzor indreptat in jos spre birou. Sub osx totul e limpede si clar. Zici ca boxele sunt indreptate direct spre urechile mele. Vezi sub windblows ce plugin-uri mai folosesti pentru a curata sunetul. Si pe mac am testat acum ceva ani o dracie de se numea “hear” si iti dadea la optiuni sa iti prinzi destele in ele.
itunes este cel mai debil program iesit sub sigla apple
da, ascult muzica in itunes dar inainte de ajunge in itunes ii fac un face control cu vox.app
pentru ca odata deschis in itunes este si copiat in itunes iar stergerea play listurilor nu inseamna si stergea fisierelor, iar uneori stergerea mp3-urilor in itunes devine mission imposible daca nu sunt etichetate corect
Eu cred ca iTunes e cel mai important program scos de Apple . In special pentru cei care fac trecerea de la Windows. Pentru ca daca te prinzi cum functioneaza iTunes si ai rabdare sa te obisnuiesti, ai prins foarte mult din abordarea Apple.
Sunt de acord insa, a devenit cam prea incarcat. Sa-l vedem pe asta nou, cand apare.