2 din 5
2
Toast 8
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

No comment. smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ma enerveaza ca e prea mare fereastra si nici nu se poate micsora; naspa pe PB de 12’.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Derek - 10 Ianuarie 2007 06:23 AM
casar - 10 Ianuarie 2007 02:23 AM

dar direct din OS X ce are?

direct din os x nu poti face multi sesion. nu am resusit sa sterg cd-rw. atat. in rest ok.

Pt șters cd/dvd-uri și pt ars imagini se pot folosi cu mult succes (dar, se pare, nu încă pe mactel-uri) două mici plugin-uri făcute de un francez. Altfel, DiskUtility, doar că e cam somplicat.
LiquidCD poate face multe din ce face toast și e gratuit, mai sînt și altele…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
Cattus Thraex - 11 Ianuarie 2007 07:21 AM
Derek - 10 Ianuarie 2007 06:23 AM
casar - 10 Ianuarie 2007 02:23 AM

dar direct din OS X ce are?

direct din os x nu poti face multi sesion. nu am resusit sa sterg cd-rw. atat. in rest ok.

Pt șters cd/dvd-uri și pt ars imagini se pot folosi cu mult succes (dar, se pare, nu încă pe mactel-uri) două mici plugin-uri făcute de un francez. Altfel, DiskUtility, doar că e cam somplicat.
LiquidCD poate face multe din ce face toast și e gratuit, mai sînt și altele…

mda era sa uit. compilatii mac&pc;. in unele locuri mai sunt si pc-uri!

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Oameni buni. Mie mi se pare foarte buna functia de scriere CD/DVD din Finder cu o singura exceptie: cum il fac sa nu-mi verifice discul dupa ce il scrie? Ca stau dublu pentru chestia asta si nu ma incanta. N-am gasit nici o setare de genu asta da am zis sa-ntreb.

Multam.

Pe de alta parte, ca am vazut la un moment dat o mirare penibila a cuiva legata de faptul ca unii oameni mai si cumpara programele pe care le folosesc, asa trebuie sa faca orice om normal la cap. Nu cred ca ii convine cuiva sa lucreze degeaba.

Eu ca artist, de exemplu, ma astept ca cei carora le place muzica mea sa cumpere albumele. Altfel se poate ajunge la situatia foarte problematica sa nu mai poti scoate muzica, ceea ce e un paradox penibil in opinia mea.

Nu sint ipocrit, recunosc, si eu am citeva programe provenind din surse neoficiale, insa cand mi se iveste ocazia (citeste: portofelul permite) le cumpar.

[ Modificat: 16 Ianuarie 2007 02:59 PM de OMU ]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

mirare penibila nu.

oamenii se impart in 2 categorii: cei care cumpara si cei care nu cumpara. adik ce vrei sa zici.. ca eu daca nu cumpar moare compania? smile
nee raspberry
altfel murea microSOFT demult raspberry

io mi-am facut un calcul la ce am pe masinile mele apple si am ajuns la suma fabuloasa de 50.000$. acum pe bune, daca nu ai firma chiar tre sa fii cazut in cap sa cumperi.. sau poate doar daca ai bani si nu te doare de toate si de toti…

fara suparare dar toast e incredibil de scump. adevarat ca arata de rupe si are ceva functii combinate, dar asta nu rezolva cu nimic lucrurile.
va dati seama daca VLC sau bsplayer erau shareware smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

intotdeauna exista alternativa opensurce…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Te priveste daca ai programe de 50 000. Aici e vorba de o chestiune morala, chiar daca ea incepe sa devina in ultimul timp si legala. Cei mai afectati de piraterie sint producatorii mici, independenti, nu MS sau Apple. Lor chestia asta le face cu adevarat rau. Dincolo de asta, daca faci bani folosind programul respectiv mi se pare o chestie de omenie, de bun simt sa il cumperi.

Daca faci numa asa… “colectie” de zeci de mii la tine acasa degeaba, asta-i altceva, bineinteles. O observatie de bun simt este ca oamenilor li se pare normal sa nu dea bani pe software, dar perfect normal sa dea bani pe hardware. Stiu producatori de muzica de renume la noi in tara care isi cumpara echipament hardware in nestire negandindu-se o clipa sa cumpere programele pe care lucreaza. Un paradox… romanesc. Sau mai bine zis ruso-balcanic.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iti dai seama ca daca aveam o institutie nu aveam eu boase sa merg pe licente busite..
asta incercam io sa zic. pentru acasa hacked, cracked, moded or whatever sau opensource/freeware :D

hm.. asta cu hardware o stiu si io. e PENALA! confused
am lucrat intr-o fima de publicitate unde aveam practic televiziunea noastra. pupitru montaj, beta-uri, dsr-uri, platou, borcan sunet, pana mea.. tot ce se poate.
ironia e ca tot in kktu de Cubase sau GoldWave =)) se lucra in sunet, iar imaginea.. cat de cat sa zici FinalCut sau Cubase, dar si aia vai mama ei..

mentalitate de romani nene.. aparatura de 1 mil euro si ajungi tot la softulete de 40$ smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

iefteneaua la tarite grin

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Cubase nu e un “kkt”, Final Cut nici atita. Nu sint softulete de 40$, mai degraba de 1000.

Hans Zimmer si Harry Gregson-Williams lucreaza in Cubase, daca asta spune ceva… E unul din cele mai puternice DAW-uri existente.

In pozuta (unul din studio-urile lui H. Gregson-Williams), pe displayurile alea e Cubase-ul.

[ Modificat: 16 Ianuarie 2007 06:09 PM de OMU ]

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eh.. mie asa mi se pare.
am carat in monitoru ala la montaj cu pumnu de i-am crapat carcasa smile

personal, cubaseu mi se pare intermediar.. sunt de parere ca tot pe montajul liniar faci treaba mai bine. ca au aparut artisti care “rateaza” si tre sa dai duble ca la platou pana iese mieunatul..partea a 2a.
altfel nu mai exista..

dar ce sa faci, odata cu progresul vine si regresul, de sine statator ce-i drept, dar asta e..

acum fara caterink de prostgust sau alte tampenii.. soft mai curat, decent, promt si bugless cat de cat mi s-a parut FruityLoops. ca e de altceva.. adevarat.. dar chiar imi lipseste :(

si din cate am inteles.. nu vor face versiune pt. platforma MAC.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Nu-i intermediar. Vorbeam de aplicatii profesionale. Fruity Loops da, e intermediar si… mai “de jucarie” asa wink

Daca la Hollywood se lucreaza in Cubase, nu mai are rost sa zic io alceva sa deturnez subiectu (desi, in treacat fie spus, prefer Logic de la Apple;) )

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hehe.. np man. fiecare cu preferintele lui smile

acuma ca incepem cu eroare de kext-uri si terminam cum ca s-a bulit bila de la MightyMouse.. partea a doua.

asta e fun-ul in a fi pe un forum raspberry   discutii diverse ,aprinse si nebanuitor finalizate!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

Nu-i vorba de preferinte ci de standardele profesionale. Daca vreau sa export un material in 16 biti imi da Fruity Loops optiune de dither? Si multe altele, ascunse “sub” interfata imediata.

2 din 5
2