Bai dar fain e topicul asta cu Toast-ul. L-am urmarit cu sufletul la gura 8-o.
Si tipul ala (H. Gregson-Williams) din episodul 26 are o camera tare tare necajita…
la mine face o fitza. imi scuipa dvd-urile cand le bag. precizez ca am niste TDK-uri, deci nu pot zice ca sunt jafuri. am scris pana acum ~300 de astefel de dvd-uri fara probleme.
acuma am vazut si intr-un alt post cum ca iTudor ar avea probleme cu Toast 7. ciudat e ca si mie uneori imi dadea erori la sfarsit sau pe la 3 sferturi de scris discul..
sa fie oare de vina kktele astea de dvd wrietere din intelmacuri? mie personal nu imi zice nimic mathsita… poate eventual plextor
si da! la mine in camera se fumeaza ca la turci :D si de praf.. avand in vedere ca sta geamul deschis tot timpul..
la o adica daca aveti vre-un sfat in legatura cu curatarea dvdwriterului.. sau tre sa ma duc la iStyle inca a nush cata oara :(
Oameni buni. Mie mi se pare foarte buna functia de scriere CD/DVD din Finder cu o singura exceptie: cum il fac sa nu-mi verifice discul dupa ce il scrie? Ca stau dublu pentru chestia asta si nu ma incanta. N-am gasit nici o setare de genu asta da am zis sa-ntreb.
Multam.
Pe de alta parte, ca am vazut la un moment dat o mirare penibila a cuiva legata de faptul ca unii oameni mai si cumpara programele pe care le folosesc, asa trebuie sa faca orice om normal la cap. Nu cred ca ii convine cuiva sa lucreze degeaba.
Eu ca artist, de exemplu, ma astept ca cei carora le place muzica mea sa cumpere albumele. Altfel se poate ajunge la situatia foarte problematica sa nu mai poti scoate muzica, ceea ce e un paradox penibil in opinia mea.
Nu sint ipocrit, recunosc, si eu am citeva programe provenind din surse neoficiale, insa cand mi se iveste ocazia (citeste: portofelul permite) le cumpar.
Cu ocazia Toastului 8, poti afla, in sfîrsit, cu ce viteza reala scrie drive-ul tau. (Evident, mai mica!)
Mie asta mi-a placut intotdeauna la Toast, ca scrie cu viteza maxima suportata de disc (si drive) astfel incat sa nu apara erori. Poa’ sa fie mai mica, dar sa-mi rezulte un disc cu care sa am ce face.
Finder-ul nu cred ca face asta, de aia zic ca e bine sa fie activata verificarea dupe scriere.