4 din 5
4
Toast 8
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Pai acelasi JMJ ... Jean Michel Jarre

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Bai dar fain e topicul asta cu Toast-ul. L-am urmarit cu sufletul la gura 8-o.
Si tipul ala (H. Gregson-Williams) din episodul 26 are o camera tare tare necajita…

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

hmm.. apropos de toast :>

la mine face o fitza. imi scuipa dvd-urile cand le bag. precizez ca am niste TDK-uri, deci nu pot zice ca sunt jafuri. am scris pana acum ~300 de astefel de dvd-uri fara probleme.

acuma am vazut si intr-un alt post cum ca iTudor ar avea probleme cu Toast 7. ciudat e ca si mie uneori imi dadea erori la sfarsit sau pe la 3 sferturi de scris discul..
sa fie oare de vina kktele astea de dvd wrietere din intelmacuri? mie personal nu imi zice nimic mathsita… poate eventual plextor smile

si da! la mine in camera se fumeaza ca la turci :D si de praf.. avand in vedere ca sta geamul deschis tot timpul.. raspberry

la o adica daca aveti vre-un sfat in legatura cu curatarea dvdwriterului.. sau tre sa ma duc la iStyle inca a nush cata oara :(

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

auch..

am mai cautat pe net in legatura cu faza asta. s-ar parea ca sunt 2 cauze:

01.dvdwriterul sa fie cumva decalibrat de la mutari/transport
02.toast

..acum sa mai vedem care ce mai zice :|

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am aflat care e faza.. si e destul de najpa.
nu e vorba deloc de dvd-urile mele sau de praf..bla bla.. ci de.. Apple.

cititi aici:
http://www.crc.id.au/2005/08/07/faulty-apple-superdrives/

si cred ca e acceasi problema si pe intelmacuri [MATSHITA DVD-R   UJ-846].

personal cred ca ma indrept spre un blueray, care nu e de la Apple. pacat.. sa faci marlanii in halul asta :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca nu ma insel, ultimele macbookuri au HL-DT-ST (cred ca e LG, nu? Si merge bine. In schimb, alea puse pe G5 sint niste mizerii!

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
OMU - 16 Ianuarie 2007 02:48 PM

Oameni buni. Mie mi se pare foarte buna functia de scriere CD/DVD din Finder cu o singura exceptie: cum il fac sa nu-mi verifice discul dupa ce il scrie? Ca stau dublu pentru chestia asta si nu ma incanta. N-am gasit nici o setare de genu asta da am zis sa-ntreb.

Multam.

Pe de alta parte, ca am vazut la un moment dat o mirare penibila a cuiva legata de faptul ca unii oameni mai si cumpara programele pe care le folosesc, asa trebuie sa faca orice om normal la cap. Nu cred ca ii convine cuiva sa lucreze degeaba.

Eu ca artist, de exemplu, ma astept ca cei carora le place muzica mea sa cumpere albumele. Altfel se poate ajunge la situatia foarte problematica sa nu mai poti scoate muzica, ceea ce e un paradox penibil in opinia mea.

Nu sint ipocrit, recunosc, si eu am citeva programe provenind din surse neoficiale, insa cand mi se iveste ocazia (citeste: portofelul permite) le cumpar.

cam asa faci ca sa nu iti mai verifice

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Aaaa!

Multam tare fain!

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cu ocazia Toastului 8, poti afla, in sfîrsit, cu ce viteza reala scrie drive-ul tau. (Evident, mai mica!)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Vai ce topic! Pentru un program de ars un suport optic! smile

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
iaru - 21 Ianuarie 2007 11:14 PM

Cu ocazia Toastului 8, poti afla, in sfîrsit, cu ce viteza reala scrie drive-ul tau. (Evident, mai mica!)

Mie asta mi-a placut intotdeauna la Toast, ca scrie cu viteza maxima suportata de disc (si drive) astfel incat sa nu apara erori. Poa’ sa fie mai mica, dar sa-mi rezulte un disc cu care sa am ce face.
Finder-ul nu cred ca face asta, de aia zic ca e bine sa fie activata verificarea dupe scriere.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

S-o “incins” si topicu putin wink

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mie nu-mi place Toast 8 si impresia mea (vizuala, ne-cronometrata) este ca scrie mai incet ca Toast 7.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Hai mai Serj ... cred ca ti-a imbatranit tie ochiu’ ... sau poate te astepti ca tot ce e nou ... sa fie avion. wink

Matsita este produs de concernul Matsushita - Panasonic/Technics/JVC etc.

Pe vremuri tot ce era magneto optic in macuri ... era produs de .... ati ghicit ... LiteOn

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

a aparut si update-ul…
VERSION HISTORY

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

4 din 5
4