Salut pt toti!!!Am observat ca netul se umple din ce in ce mai tare cu intrebarea “iphone 5 negru este sensibil sau iphone 5 negru direct zgariat”,asa ca ii rog pe noii posesori de iphone 5 sa ne dezvaluie si noua “misterul” legat de acestu lucru,eventual daca intr-adevar exista probleme de genu sa si posteze ceva poze.Mai exact este vorba de benzile laterale strict legat de IPHONE 5 de CULOARE NEAGRA.Sincer sa fiu,aceasta discutie nu a fost deschisa doar dintr o simpla curiozitate,as vrea sa mi achizitionez un iphone si din cauza acestei probleme inclin spre cel alb cu toate ca i5 negru arata mai bine.Multumesc!
l-am vazut pe cel alb ieri expus.. pff no way , cel negru e absolut minunat si ca sa te bucuri cu adevarat de el nu poti pune huse bumpere si alte alea
Salutare la toti !
Vineri am primit si eu i5-ul, direct cu o mica zgarietura din cutie…am versiunea black, cea alba nu e de luat in considerare (parerea mea);
Voi, cei care ati intampinat problema asta, le-ati dus inapoi la magazin, sau ramaneti cu ele asa ? Nu stiu ce sa fac, de aceea intreb…
Ce protectie folositi in afara de folii ? Bumpere, carcase, huse ? Carcasa de spate hard case zgarie si mai rau benzile, mare atentie !
Sigur, atunci cand il scot din cutie nu ma astept sa-l primesc gata zgariat.
Da, o saptamana-doua o sa ma uit la el din toate unghiurile si o sa-mi placa jucaria, normal.
Intr-o luna cred ca oricine ar trebui sa se obisnuiasca cu ceva ce e, pana la urma, doar un obiect util (si destept).
Si nu vreo sfanta moashta (sau care Dzeu e singularul de la moashte).
La inceput si eu eram paranoic dar dupa ce l-am scapat sambata dupa masa (l-am luat vineri dupa masa) mi se rupe. L-am luat sa il folosesc, nu sa il tin pe post de bibelou. Are un design extraordinar, nu am de gand sa pun o husa de 2 lei care sa strice aspectul.
Eu il am de vineri.
I-am pus o husa de silicon care ii acopera spatele cu designul lui frumos. Aseara l-am scos din carcasa si nu avea nimic pe benzile laterale.
Pe langa husa de silicon i-am adaugat si o folie protectie fata.
La ipad mi-a aparut o zgarietura din senin si la magic mouse zgarieturi pe ambele margini laterale. Am avut grija de ele si tot s-au zgariat.
Iphone-ul am decis sa-l protejez.
Nu-mi place sa investesc in scule bani multi si sa zgarie/deterioreze imediat.
Sunt mai multe soluții pentru un telefon impecabil, ca si nou peste ani si ani:
1. Varinata lu` dacu Burebista, cu dezavantajul ca se pune prafu!
2. Il ții în cutie și-l scoți numa în anumite zile din an, si aplici metoda lui dacuBurebista
3. Nu dai banii pe telefon, va fi etern nou în magazin, și-ți ei un poster cu i5. Pont (ieși mai ieftin a - nu mai cheltuie mamaia ață pentru mileu, b - un poster costa 15-20 de lei nu douăj de milioane, c - o cutie de pioneze maxim 3 lei, d - bandă scotch pentru retus - 3 lei)
Altfel vorba lui Hamilton, telefonul ca si autoturismul este un consumabil. Mai recuperezi la final ce poti de pe el, mai ales daca ți l-a tunat Vertu!
Acum ca se zgarie ca nu se zgarie, mai da-l in colo este un telefon nu un bibelou de tinut in casa, daca chiar tii asa de mult la el pune’l intr’o bula.
Eu unu nu am treaba, cade, scapa drq sa il ia este un telefon pana la urma cum a zis si interesantul cumperi o masina doar nu o tii in casa sau numai in garaj ca nu cumva sa se zgarie.
La mine se prezinta ok, doar ca momentan am o carcasa pentru ca nu am gasit folie spate, dar cred ca daca o scoti de cate ori bune se va zgaria, cel putin la 4s-ul meu alb am avut ceva asemanator si pentru ca o scoteam ca sa ii scot praful care intra si se vedea pe laterale si spate ( carcasa fiind transparenta) se vad urme pe margina, deci si la negru iti dai seama ca va exista aceeasi problema daca ai o carcasa din plastic dur.
Deci este un telefon si asta este, se va zgaria, va crapa, se va strica dar nu este problema se vor gasi destule in magazin pentru a cumpara.
Mai fratilor dar nu mai vorbiti cu atat usurinta “se zgarie, se crapa, moare, nu mai merge” etc….
Sa fiu sincer nu ma plang, mi-l permit (in conditiile in care am dat 1500 EUR pe clapari si schiuri nu stau in drum de un aifon5), ca momentan nu gasesc motive extrem de intemeiate sa ma despart de aifonul 4 asta e alta poveste… dar pe de alta parte ii inteleg si pe cei ingrijorati de aceste aspecte caci pana la urma mai da-l in masa de telefon ca e o caruta de bani si e normal pe unii sa-i doara sufletul la zgarieturi sau alte probleme.
Imi aduc aminte de mine in perioada studentiei cand evident eram boschet ca deh… nu sunt din parinti campioni dar pasiunea era pasiune. Si imi aduc aminte cat am mai strans sa-mi iau un Nokia 6210 la vremea aia. Stiu, multi o sa ziceti : “pai bai baietica… daca nu ti-l permiteai de ce ti l-ai luat” dar uite ca asa suntem cu totii, fie ca rupem cartelele de metrou, fie ca avem mai multe masini in fata casei tot visam la un Ferrari… hai sa fiu mai omenesc : un BMW. Iar ãi mai pasionati strang si ei bani atat cat isi permit ca sa-si implineasca un vis.
Poate e si asta un motiv de nu trec la aifon 5 inca. Mi se pare prea scump sa-l scap pe jos, pot sa scap pe jos si aifon-ul 4 actual doar ca la alti bani… si pana la urma fac tot aia cu el : alo, alo, net, remindere calendar munca… adica telefon nu bibelou, nu aparat foto, nu sa gateasca etc.
Va doresc sa vi-l permiteti intr-atat de mult incat sa nu va mai preocupe asa mult eventualele zgarieturi .
Fiind o caruta de bani si un produs premium ar fi bine sa nu vina zgariat sau cu alte probleme direct din fabrica.
Nici in primele zile nu e normal sa se zgarie. Dacă se zgârie după luni si ani de folosire e alta treaba.