il rog pe Huk sa puna o poza sa vedem si noi cum arata telefonul lui dupa 3 luni.
cand am spus ca vor fi probleme cu modelul pe negru ma intreba ce am fumat…
Haha, sa vezi cum arata acum, dupa 5 saptamani
Jos pe bezel nu mai am vopsea, colturile sterse si pe lateral numa puncte albe.
Hai ca mai fac cateva poze si o sa le pun
Nu inteleg de ce se plange lumea daca nu se foloseste o carcasa, o husa, un bumper? La varsta de 20-30+ de ani nu e cunoscut faptul ca pe lucrurile care se folosesc apare uzura? Nu e un concept clar?
acuma incercam sa gasim scuze ca Apple a venit cu o chiftea si incercam sa o dam in diverse ca si alte lucruri se zgarie. Ma intreb daca n-ar trebui sa mai plece cineva de la Apple, cel raspunzator de calitatea materialelor folosite. O fi Jonny o fi altul ... nu se stie.
Calitatea vopselei de pe aluminiu la cel negru e jalnica. Nu este posibil sa ajunga in halul asta la utilizare normala.
Si nu vreau husa pe el ca e frumos, da’ la material e mai rau ca o chinezarie din piata. Si eu am negru ca asa s-a nimerit.
nu găsim scuze…
găsim doar cârcoteli de fete mari… vai, s-a zgâriat țipla…
tot topicul ăsta e de fitze, pe mine mă bufnește râsul cind citesc
chiar nu-mi pot închipui bărbați care se spală pe mâini înainte de a atinge prețiosul telefon, nu cumva să se zgârie
cred că o să inventez “Buzunarul-cu-puf”® și zău că îl vând cu reducere pentru macuseri
Mie nu mi se pare normal ca la un telefon de minim 600E sa se zgarie asa dupa cateva saptamni. Mie dupa prima zgarietura mi se rupe de cum arata, dar e deranjat cand vad in fiecare zi inca o dunga argintie pe bezel. E chiar absurd.
dacule nu e vorba de zgarieturi de chei sau ca l-ai dat de pamant ca nici Hamilton nu s-a plans ca l-a ciobit ci ca i s-a dus vopseaua de la frecat de blugi.