3 din 6
3
Iphone 5 Negru si zgarieturile de pe benzile laterale
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
dacuBurebista - 18 Decembrie 2012 06:57 PM

tot topicul ăsta e de fitze, pe mine mă bufnește râsul cind citesc smile

+1.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
dacuBurebista - 18 Decembrie 2012 08:28 AM

smile
bre, dar ghetele pe care le purtați se tocesc?...

+1

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.05.09

Se pare ca Dacu a ramas la Aifon 3 si e normal sa nu-l deranjeze smile)... mai ales ca are un pret extrem de accesibil acum raspberry.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Acum nu vreau sa fiu rautacios, dar ca sa fim sinceri, oricine stie stie ca absolut orice lucru se uzeaza. Problema asta cu urmaritul sa vezi mai apare o zgarietura sau nu, mie mi se pare nefireasca si absurda. Cine isi permite cu adevarat sa isi cumpere un telefon din asta, nu ii pasa daca maine il scapa si se strica, ca imediat se duce si cumpara altu. Dealtfel exista solutii cu care il poti proteja. Daca nu iti place sa il protejezi atunci suporti consecintele. Este doar o parere prsonala.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09

Personal cred ca unii dintre voi au luat-o razna. Inteleg ca teoria anului 2012 in ceea ce priveste un telefon este ca pe langa acesta obligatoriu sa cumperi husa, bumper, folii si eventual o folie antiglont. Frumusetea acestui telefon consta tocmai in DESIGNUL lui, care devine anost si greu de perceput in momentul cand i se pune un prezervativ. Vorbim de un produs premium iar modul in care vopseaua se cojeste de pe iPhone 5 este inadmisibil. Mai pe romaneste, am zgariat telefonul unui prieten la o simpla rotire a acestuia in mana (il luasem cu spatele in sus) si un contact banal cu verigheta.

Am un iPhone 4 de 2 ani de zile si nu folosesc decat un banal toc din piele. Sunt un om care face mult sport ce ma obliga sa folosesc carbonat de magneziu pe maini - un praf cu tenta abraziva. Uneori sunt nevoit la sala sa raspund la telefon fara a avea posibilitatea de a ma spala pe maini. Telefonul nu are absolut nici o zgarietura dupa cele 23 de luni de utilizare, nu este matuit pe rama si nici pe ecran. Adica se comporta ca un produs PREMIUM si parol ca nu m-as fi suparat daca se facea tzandari in cazul in care il scapam pe jos (ceea ce nu s-a intamplat). Tind sa consider ca felul in care imi folosesc eu telefonul este deja peste normele normalului de utilizare si sunt multumit de felul cum se comporta.

Sunt ferm convins ca iPhone 5S va veni cu alt design pentru aceasta rama metalica, probabil va fi din nou argintie cu aspect matuit si atat.

Momentan la acest aspect al designului vs calitate eu nu vad decat un mare FAIL.

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

eu cred ca trebuie sa cautati ceva mai bun de facut decat sa va uitati la COLTUL unei benzi de aluminiu pe mobil. eu am masurat si “zona afectata” e mai mica de 0.01% din suprafata telefonului. Daca n-ai ceva mai bun de facut, fa-ti griji si nu dormi noaptea de grija…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Bugatti Veyron e un produs premium, dar culmea, daca il dau de un stalp se indoaie. An un ceas Choppard, culmea, s-a zgariat cristalul. Serios, chiar are rost thread-ul asta?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
trusk - 19 Decembrie 2012 09:32 AM

Bugatti Veyron e un produs premium, dar culmea, daca il dau de un stalp se indoaie. An un ceas Choppard, culmea, s-a zgariat cristalul. Serios, chiar are rost thread-ul asta?

da,Bugatti este un produs premium,nu pleci cu vopseaua pe blugi daca te rezemi de el.
da are rost thread-ul asta,atata timp cat dai 3000 + pe un tel si el se decojeste in buzunar.
cand am spus asta in septembrie am fost luat in bascalie…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member

Daca ai capse pe c*r o sa pleci si cu vopseaua lui wink

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

nu ai pic de logica…
oamenii se plang ca se decojeste spatele numai de la o simpla atingere si tu spui ca daca dai cu Bugatti in stalp se indoaie.
noi vb de o simpla introducere in buzunar…nu de aruncat telefonul de la etajul 5…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member

Atunci ia-ti o husa si nu te mai c*ii. Am inteles toti, e aluminiu acoperit cu un strat subtire de vopsea. Nu vrei sa-l protejezi, nu te mai plange. Ai de dat 30 mil pe un telefon si ti-e frica sa dai 100 pe o husa, ca vezi Draga Doamne nu mai vede lumea ca ai iFhone cand vorbesti la telefon in piata. Asta e un moft, o fita de doi bani, de la oameni care nu apreciaza produsele Apple dpdv tehnologic, ci se folosesc de ele pentru statutul social.

Eu am zis tot ce am avut de zis. Nu ma mai bagati in seama.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

stai linistit,nu te baga nimeni in seama.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
trusk - 19 Decembrie 2012 10:02 AM

Atunci ia-ti o husa si nu te mai c*ii. Am inteles toti, e aluminiu acoperit cu un strat subtire de vopsea. Nu vrei sa-l protejezi, nu te mai plange. Ai de dat 30 mil pe un telefon si ti-e frica sa dai 100 pe o husa, ca vezi Draga Doamne nu mai vede lumea ca ai iFhone cand vorbesti la telefon in piata. Asta e un moft, o fita de doi bani, de la oameni care nu apreciaza produsele Apple dpdv tehnologic, ci se folosesc de ele pentru statutul social.

Eu am zis tot ce am avut de zis. Nu ma mai bagati in seama.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Sunt curios, voi astia care tot ziceti ca ii normal, aveti iPhone 5 ? (inafara de huk)
Nu incercati sa ne aratai ca ii normal ca vopseaua sa pice de pe un telefon. Eu il am de 5 saptamani si nu mai am vopsea pe el ca l-am scos din buzunar. No Ok. Da, am si o ciobitura, da l-am scapat, asta e perfect normal si nu ma plang.
Crede-ma ca mi se rupe de vopsea, ca imi iau altul maine daca vreau, dar pur si simplu nu mi se pare normal si imi spun parerea.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Abea astept sa va vad reactia dupa ce ati dat 30 de milioane pe iPhone 5 iar peste 72 de ore va cade vopseaua. Da, prima mea dunga alba pe bezel a aparut dupa 3 zile.
Fac pariu ca jumate dintre voi care ma fac pe mine si pe Cosmin mierlea fitosi nu aveti iPhone 5. Fara suparare, nu vrea sa jignesc pe nimeni dar hai sa nu ne ascundem dupa degete.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

3 din 6
3