Sunt curios, voi astia care tot ziceti ca ii normal, aveti iPhone 5 ? (inafara de huk)
Nu incercati sa ne aratai ca ii normal ca vopseaua sa pice de pe un telefon. Eu il am de 5 saptamani si nu mai am vopsea pe el ca l-am scos din buzunar. No Ok. Da, am si o ciobitura, da l-am scapat, asta e perfect normal si nu ma plang.
Crede-ma ca mi se rupe de vopsea, ca imi iau altul maine daca vreau, dar pur si simplu nu mi se pare normal si imi spun parerea.
Daca iti iei altul,mi-l dai mie pe actualul i5? Sa stii ca nu ma supar…decat sa il arunci la gunoi
Aruncati si voi o privire pe husele Cygnet (cele cu aluminiu pe spate si cu rama beagra acoperita cu un fel de plastic mat foarte aderent pe laterala.
E drept ca nu se mai vede logo-ul Apple de pe spate, dar eu am pe un Iphone 4 si ma impac foarte bine cu ea (husa). Drept ca, la ce tarai eu prin buzunare, nu ar fi avut viata prea lunga si daca era din titan carcasa. Asa, cu husa si folie pe fata, e ca nou as zice (nu am scos husa pana acum, pentru ca a intrar destul de greu si e rigida). Si nici n-am nevoie sa o scot…
Am inteles ca a aparut si pentru iphone 5.
Si nu va mai certati referitor la motivatia fiecaruia de a-si lua un Iphone 5. Pana la urma, fiecare decide. Si daca nu ii place ca incepe sa se zgarie repede (oare toti au luat inaintea americanilor Iphoane?...), il poate vinde cred.
Teoria cu Apple care TREBUIE sa faca doar produse de top (pentru ca e Apple) nu sta foarte bine in picioare. E problema lor ca pierd bani (ati vazut cati bani au pierdut din cauza devalorizarii actiunilor?). Si Mercedesurile nu mai sunt ce au fost, am auzit ca Fiesta tdci are motorul detul de slab… Si lumea continua sa le cumpere, nu-i asa?
In situatia in care ati fi fost primii “cobai” cu Iphone 5, poate as intelege. Dar asa…
Si eu am zis de la inceput ca n-o sa-mi pese si chiar nu-mi pasa acum, dupa ce l-am luat. Sa fim seriosi.
Pe Cosmin Mierlea l-am cunoscut si personal, va spun, e un maniac. Eu am cumparat de la el mai demult un 3GS si tipul chiar e maniac. Atunci m-a ajutat mania lui (multumesc ), am luat de la el un GS de jumatate de an care parea mai nou decat alt GS cumparat (nou-nout) de la Orange!!! )))
Cu toate astea, la lansarea 5-ului nu cred ca a existat critic (ca sa nu zic hater) mai mare la adresa noului iPhone, iar acum aud ca a renuntat la atunci indragitul Galaxy si a trecut pe 5.
Nu mai inteleg nimic, nici nu stiu daca e cazul sa fiu dezamagit.
Daca chiar ne uitam la jucariile astea cu lupa… nu ne facem bine.
Pe undeva e amuzant sa vad cum unii nu sunt de acord cu parerea altora si incearca sa-i convinga : “ba nu, eu am dreptate” )... parca ati fi copii la gradinita.
Cineva zicea mai sus : chiar are rost thread-ul asta ? dar de ce n-ar avea rost ? pana la urma asta inseamna un forum : SA NE SPUNEM PARERILE UNII ALTORA…. fie ca sunt de bine sau de rau, fie ca suntem sau nu de acord cu cealalalt. Nu vad de ce sa ajungem sa ne jignim ?? Daca nu esti de acord cu acest thread sau parerile altora… abtine-te, nu mai intra pe acel thread / forum, daca n-ai nimic productiv de spus, taci, pierzi timpul altora sa-ti citeasca posturile.
Da, si eu consider ca atunci cand dai atatia bani pe un telefon este normal sa ai anumite pretentii si asteptari. Apple are pretentii de produse Premium, asa isi si pozitioneaza preturile…. apai atunci e normal sa am si eu pretentii Premium (cumparand produse Premium, devii un consumator Premium), mai ales ca nu a scos vreo “cometa tehnologica”, nu au inventat nimic nou… au scos un c***t de telefon, e ceva ce au mai facut, unde e experienta anterioara a acestor produse ?
Si sa nu-mi spuneti ca aveti aceleasi asteptari atunci cand dati 3000 + sau doar 500 RON, ca atunci va intreb eu : dar de ce sa mai dai 3000 cand poti sa dai doar 500 ?? (incercati sa nu fiti ironici, ca raspunsuri d-astea imi vin si am si eu o gramada in minte ).
Respectati-i pe ceilalti si parerile lor, respectati-va pe voi insiva .
Asa cum cei care urasc zgarieturile au dreptul sa se planga, si astia carora ni se rupe, ne putem da cu parerea.
Adevarul e ca arata ca o bijuterie cand desfaci cutia! Sincer, vreo juma de zi l-am tinut cu foliile alea ale lui . Asa ca ii inteleg pe toti.
Dar am luat un produs facut sa fie folosit zilnic, intens Si o fac, ma bucur de el si stiu ca nu o sa mai arate niciodata ca nou.
Il am de vreo 5 zile, o sa ma uit cand mi-oi aduce aminte sa vad daca s-a decojit vreun milimetru.
Nota:
Eu, unul, nu mi-am propus sa jignesc pe nimeni. Intr-un fel, mi-am permis sa-l numesc pe Cosmin Mierlea “maniac” intr-un sens usor sucit, cu care cred ca si el e de acord. Daca nu, Scuzele Mele pt. Cosmin.
Nota:
Eu, unul, nu mi-am propus sa jignesc pe nimeni. Intr-un fel, mi-am permis sa-l numesc pe Cosmin Mierlea “maniac” intr-un sens usor sucit, cu care cred ca si el e de acord. Daca nu, Scuzele Mele pt. Cosmin.
Pace Tuturor!
Ah,dar chiar sunt maniac
Ma bucur ca mania mea ti-a prins bine cand ai cumparat de la mine 3GS-ul.
Intodeauna telefonul meu a aratat impecabil dupa un an de utilizare.
Asta sunt…nu suport zgarieturile,pete…defecte..etc.
Acum sunt de acord si cu cei pe care ii doare in “basca” daca s-a zgariat sau nu telefonul,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu luat peste picior ori sa fiu catalogat fitos doar ptr ca nu accept sa-mi zboare vopseaua de pe tel atunci cand il bag in buzunar.
Ai dreptate,am fost un hater atunci cand au lansat i5 deoarece speram si imi doream alt design…
In sinea mea stiam ca voi reveni la iPhone am avut toate versiunile din 2007 si pana acum si indiferent de ce vor scoate pe viitor tot la iPhone ma voi opri.
Dar va rog sa-mi permiteti sa ma plang daca am un motiv intemeiat,consider ca aici putem vb despre orice este legat de un produs Apple atata timp cat o facem intr-un mod civilizat.
Chiar nu inteleg unele reactii…
Lasa ca e bine sa fii maniac. Altfel sincer nu ii vad pe posesorii de genul asta de hardware.
Pana la urma, p’ala pe care il doare’n c*r de ele isi ia Samsung si asculta manele pe strada..
Dupa aproape 2 saptamani. Ca sa fie clar: ce am marcat ca scama e o duda prinsa in rama. Nu stiu ce e, i-o fi cazut chinezului printre dinti un orez expandat. Amprenta e clar ce e, iar restul sunt scame; nu am reusit sterg toate scamele, acum imi dau seama ce greu e sa faci o fotografie de produs!
In concluzie: nu am nici o zgarietura sau cojeală.
Telefonul l-am folosit dupa nevoi (eu zic ca l-am folosit din plin, pentru altcineva o fi light), fara huse, bumpere sau pungi. L-am tinut in buzunar, separat de chei, monede si alte chestii evidente.
Si ca sa fie si mai clar: imi pasă mult de aspect! Dar vreau sa folosesc scula asa cum a fost ea gandita (deci fara huse etc.) si o protejez pana la limita care ar afecta prea mult functionalitatea.