6 din 6
6
Iphone 5 Negru si zgarieturile de pe benzile laterale
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pun si io un link catre mine, ca poate nu s-a vazut, fiind in josul paginii: poze iPhone 5. wink

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Catre cei cu zgarieturi, vopsea sarita, etc., la utilizare NORMALA: duceti-l inapoi sa vi-l s chimbe, e clar defect de fabricatie.

Dupa doua luni de utilizare fara nici un fel de protectie, frecat de blugi, de capsele de la blugi, scapat pe jos (nu pe piatra), prin masina, tinut in suportul de pahare, folosit la -10 grade, in umezeala, etc., al meu nu are nimic.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Pierd vremea.
Daca le zic celor de la Orange sa mi-l schimbe din cauza Scuffgate-ului o sa rada de mine.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.01.12

Sunt de acord numai cu protectia care nu altereaza forma originala, respectiv folii fata/spate si un toc simplu in care sa il transporti. Atat. Asa am folosit toate idevice-urile mele pana acum iar cei care le-au cumparat ulterior au ramas interzisi la cat de bine aratau. Vreau Iphone 5, eram aproape sa iau negru, dar merg pe alb, nu imi bat joc de banii mei.

Si inca ceva: felul in care arata lucrurile unui om in general, spune multe despre el!  Lipsa de grija merge mana in mana cu graba/neatentia/superficialitatea/dezordinea si nu in ultimul rand mizeria!!!!!!!!!!!!!!

Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRank
Jr. Member

Nu ma refer aici, Doamne fereste la cei care au probleme cu ele, ci la cei care nu acorda atentie acestui detaliu.

Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

O-ho, prea multe semne de exclamare wink

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member

Pai am dreptate, cand cauti si tu un second hand gasesti numai julite de telefoane de zici ca si-au agresat dusmanii cu ele si in anunturi gasesti la descriere “impecabil”. Te intalnesti cu omu’ si vezi ca are ba puncte, ba julituri, ba urme. Am cautat acum un an un iphone 4 de mi-am batut joc de timpul meu si pana la urma tot nou am luat. Mai gasesc anunturi de genul “vand iphone 5, scapat pe jos, ecran crapat in colt…da’ merge touch-ul, pret 2200 fix”. Mai ziceti voi ceva…

Si aici numai pareri de genul ca ce conteaza daca se zgaraie. Dar daca-i intrebi ce relevanta a avut aspectul si design-ul la cumparare, nu e unul care sa zica: “irelevant”.

Semnătură 

Iphone 7 plus

6 din 6
6