68 din 70
68
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 1006 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://www.zf.ro/articol_149426/iphone__de_doua_ori_mai_scump_in_germania_decat_in_sua.html

http://www.businessmagazin.ro/special/omul-spatele-gphone.html?5548;1036981

[ Modificat: 15 Noiembrie 2007 10:38 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1007 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Conform apple.com:

Maximum operating altitude: 10,000 feet (3000 m)

L-am folosit fara nici o jena (ca ipod bineinteles) la 30,000 feet in avion. Poate se refera la 3km altitudine in aer liber? Chiar si asa, ce relevanta are densitatea aerului?

[ Ignoră ]   [ # 1008 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Evident ca e vorba de altitudine in aer liber. O fi ceva cu presiunea, stiu si eu ce-o plesni prin el?

[ Ignoră ]   [ # 1009 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

In cazul in care nu stiai in avion la 30000 de picioare presiunea atmosferica este echivalenta cu cea de la 2500 m. Altfel , toti ar fi trebuit sa purtam masti de oxigen sau sa ne pregatim 6 luni pentru a putea respira la 10000 m raspberry.

llxx - 21 Noiembrie 2007 04:49 AM

Conform apple.com:

Maximum operating altitude: 10,000 feet (3000 m)

L-am folosit fara nici o jena (ca ipod bineinteles) la 30,000 feet in avion. Poate se refera la 3km altitudine in aer liber? Chiar si asa, ce relevanta are densitatea aerului?

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 1010 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_secretly_monitors_personal_data-news-364.php

shock shock shock

[ Ignoră ]   [ # 1011 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Haide mai, nu numai ca e veche stirea, dar e si cam falsa. Vedeti pe la HardMac, au cercetat niste nemti si au constatat ca nu este trimis IMEIul telefonului, ci un alt numar, specific pentru fiecare aplicatie.
Ce-o fi, nu stiu, dar nu e Big Brother.

[ Ignoră ]   [ # 1012 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Pe langa faptul ca nu e adevarat,pe cine intereseaza?sincer acum, facem Teoria Conspiratiei?

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1013 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Well, pina la urma de ce sa nu le foloseasca, nu ar fi un caz singular.

Si Google face la fel… in functie de IP face un profil, si cautarile sunt filtrate… asa ca daca eu o saptamana am cautat stiri despre iPod si dupa aia dau search “earphones”... pe prima pagina imi apare “apple eraphones” ... cat de legal, sau nu, o fi…  sa-mi tina mie istoricul cautarilor mele pe net.

Dupa cateva sute de cautari despre respectivul user, care mai are si cont pe Gmail, se poate sti destul de multe: ce muzica asculta, filmele care le-a vazut in ultima vreme, de ce gadget-uri s-a interesat, ce profesie are… si asa mai departe. Toate informatiile astea la un loc sunt folosite pentru ca reclamele care-i sunt servite sa loveasca acolo unde-l doare… grin

[ Modificat: 21 Noiembrie 2007 08:06 PM de o_mores ]

[ Ignoră ]   [ # 1014 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

A mai observat cineva ca in loc de Number busy se returneaza “Call failed” ?

[ Ignoră ]   [ # 1015 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pe mine a inceput sa ma calce pe nervi aifonul asta

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1016 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07
llxx - 21 Noiembrie 2007 09:14 PM

A mai observat cineva ca in loc de Number busy se returneaza “Call failed” ?

idem

[ Ignoră ]   [ # 1017 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu tot nu am inteles cum pot astfel de gunoaie sa vand aifoane fara sa-i intrebe nimeni nimic.
retarzii astia au si un stand in carrefour-ul din iasi

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1018 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Pai le permite leage, simplu.Atata timp cat ei vand legal(cu acte,garantie etc)nu fac nimic ilegal.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1019 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Ce-i asta?

iPhone poate fi achizitionat acum neblocat in reteaua T-Mobile pentru 999 euro (1.478 dolari). Aparatul va functiona si cu alte cartele SIM decat cele ale T-Mobile, insa nu va avea active toate functiile, cum ar fi posibilitatea de a asculta muzica ori de a naviga pe internet.

[ Ignoră ]   [ # 1020 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

o l*** trista, ca sa ma exprim colocvial wink

68 din 70
68