8 din 70
8
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De fapt era clar că n-o să putem pune aplicații de capul nostru, pentru că:
- trebuie să vizionăm filme cumpărate de pe iTS, nu DivX-uri cu VLC;
- trebuie să folosim un iChat (bănuiesc că o să pună și așa ceva), nu Adium;
- orice alt soft trebuie cumpărat de la Apple sau eventual de la operatorul de telefonie mobilă.

Într-o lume ideală, un astfel de dispozitiv ar fi de vis. În lumea noastră însă, primează banul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu fi suparat, dupa ce apare pe piata, se vor gasi si resursele grin

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Constanta

sper ca nu a mai fost postat inainte, dar ati vazut asta: http://www.engadget.com/2007/01/11/iphone-and-lg-ke850-separated-at-birth/ ?

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Inca un interviu:

http://www.tuaw.com/2007/01/11/phil-schiller-shows-cbs-lots-of-iphone-features/

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
even - 11 Ianuarie 2007 01:43 PM

sper ca nu a mai fost postat inainte, dar ati vazut asta: http://www.engadget.com/2007/01/11/iphone-and-lg-ke850-separated-at-birth/ ?

Hehe, bravo lor dacă au venit cu așa ceva înaintea celor de la Apple, dar deocamdată e în fază de prototip din câte înțeleg. Ce-i drept seamănă izbitor între ele la primă vedere.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Apropo, rămâne de văzut cine a înregistrat patentele mai repede wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

LG ala nu face decat sa-mi intareasca spusele anterioare. Sunt convins ca multi de aici considera Zune-ul in produs de doi lei desi nu l-au tinut niciodata in mana. Vad mult subiectivism si nu-mi place.
Sunt insa de acord cu tine Tudor, o fi acelasi rahat, dar daca e un rahat mai functional, se distinge. Eu astept sa-l tin in mana si-om vedea.

[ Modificat: 11 Ianuarie 2007 03:39 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05
altero - 11 Ianuarie 2007 09:27 AM

Mie mi se pare evident ca OS X-ul care ruleaza pe iPhone e special, gen OS X Mobile. Oricat a evoluat hardware-ul, nu poti sa ai un sistem complet inghesuit intr-o scula asa de mica (bai, cat de mic poate sa fie!) si sa fie si asa de reactiv (responsive). A propos, cica nu are Intel inside.
Da, ar fi mult mai cool daca s-ar putea pune si aplicatii third party. Ar fi pacat sa nu se poata.

Exista un feedback la tastatura: literele alea care iti sar in ochi cand le apesi.
Cat despre ecran, sper ca au invatat lectia si o sa-l faca rezistent la zgarieturi, ca altfel isi dau foc la valiza. Mai ales ca nu e mare branza, altii fac ecrane rezistente de mult.

pai eu zic ca de ce nu ar putea rula chiar os x in versiunea lui actuala? oricum telefoanele de azi au procesoare mai rapide de computerele pe care studiam eu in 94 la fel si numarul de culori, la fel si memoria de pe ele smile. Ar fi culmea sa nu se permita dezvoltarea de aplicatii pe langa. Mi se pare cea mai absurda chestie, dar cred ca sunt svonuri. In cazul asta degeaba lauda chestia cu dezvoltati aplicatii cu butoanele voastre custom etc… Oricum are un procesor -memorie grafica destul de tare daca face toate efectele alea. Procesorul cred ca este ceva peste 400Mhz.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05
mindsoul - 11 Ianuarie 2007 04:16 PM

pai eu zic ca de ce nu ar putea rula chiar os x in versiunea lui actuala?

1. In primul rand pentru ca in iPhone - se gaseste un procesor ARM.

ARM1136J(F)-S   SIMD, Jazelle DBX, (VFP), 8-stage pipeline   variable, MMU @ 532-665MHz (i.MX31 SoC)    >> Nokia N93, Zune, Apple iPhone

2. Apple nu are nici un interes…  da-ti seama daca ar fi dat drumul la un OS X pur… pai lumea instala Skype, Adium, Yahoo Messenger… torrente… si nu ar mai fi cotizat la iTunes store.

[ Modificat: 11 Ianuarie 2007 04:27 PM de o_mores ]

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

da, interesant ce procesor are, imi imaginam ca are peste 400Mhz. oricum pana in iunie va fi inca multa zarva, multe zvonuri si de abia atunci vom sti ce se va putea face si ce nu. iunie in america, in europa end 2007.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Alexi1982 - 09 Ianuarie 2007 07:03 PM

e super, sa vedem si pretul, sub 400€ il cumpar imediat
edit: Apple Computer Inc. devine Apple Inc.

În Europa, va fi între 300 și 500 euro, depinde de model (vor fi mai multe), probabil pe la 350 și mai sus.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Un alt articol interesant, referitor la “cele zece mituri” care se vehiculeazâ în prezent despre iPhone. În mare parte are dreptate autorul, zic eu. Cu ocazia asta am aflat câte ceva despre piața telefoniei mobile din SUA: nu știam că acolo un telefon vândut “la liber” nu poate decât să efectueze convorbiri telefonice și să dea SMS-uri. Fără MMS, fără Internet sau acces la alte funcții mai avansate oferite de rețea. Așa se explică de ce iPhone se va vinde blocat pe Cingular. Dacă s-ar fi vândut la liber pur și simplu n-ar fi putut funcționa la întreaga capacitate.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 11 Ianuarie 2007 07:21 PM

Un alt articol interesant, referitor la “cele zece mituri” care se vehiculeazâ în prezent despre iPhone. În mare parte are dreptate autorul, zic eu. Cu ocazia asta am aflat câte ceva despre piața telefoniei mobile din SUA: nu știam că acolo un telefon vândut “la liber” nu poate decât să efectueze convorbiri telefonice și să dea SMS-uri. Fără MMS, fără Internet sau acces la alte funcții mai avansate oferite de rețea. Așa se explică de ce iPhone se va vinde blocat pe Cingular. Dacă s-ar fi vândut la liber pur și simplu n-ar fi putut funcționa la întreaga capacitate.

Ce ciudat cu “liberul” american.

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce impact mare are un astfel de keynote.

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 11 Ianuarie 2007 07:28 PM

Ce ciudat cu “liberul” american.

Da, și tot azi am mai citit cum că în SUA și Canada, standardul la contractele de telefonie mobilă este de 2 sau 3 ani. Mi se pare o perioadă foarte lungă. Eu mă feresc să fac contracte mai lungi de un an la orice.

Semnătură 

⌘-N

8 din 70
8