Ce să mai zic… trebuie să vedeți prezentarea ca să vă dați seama despre ce-i vorba. iPhone mi s-a părut un dispozitiv din filme gen “Mission Impossible” - numai acolo am văzut trucaje care imitau realitatea de astăzi O să revoluționeze piața telefoanelor mobile.
Oameni buni, am vazut partea cu iPhone (acum se face H.264): e fantastic!!!! Vorba lui carlos, nu mai conteaza cat costa, si nici macar nu e scump. Chiar ma mira ca nu si-au propus decat 1% din piata pentru 2008.
Ce ma nedumereste un pic e cum o sa fie scrollul in iPod prin liste lungi. Acum nu e mare problema, ca nu incape prea mult in 8 GB, dar vor aparea si mai mari.
Insa e fantastic!
Iar Steve a fost in forma buna, chiar e mandru. Si s-a emotionat cand a multumit familiilor.
Si stati linistiti, ca atunci cand va aparea pentru Europa o sa fie compatibil cu Orange sau Vodafone. Sper sa mearga si Visual Voicemail.
[ Modificat: 10 Ianuarie 2007 02:07 AM de altero ]
Cine a facut captura si pune filmul pe vreun FTP sa spuna si caracteristicile.
La mine captura a fost asa: 480x270, 15 fps, ~350 kbps. Are o mica desincronizare a sunetului, dar nu grava. La sfarsit (pe la 1:26:00, din 1:29:44) s-a intrerupt, inainte sa cante baiatu a doua piesa. E vorba de iPhone Introduction, keynoteul integral o sa incerc sa-l iau maine.
Am facut captura pe PB, deci dureaza ore pana face Snapzul codarea.
si e gata! cine doreste, cine pofteste ... keynote-ul e disponibil. pt date de conectare pot fi contactat pe PM sau mess ... cec mai profail. dar nu va ingramaditi ca daca vor trage multi simultan va merge ceva mai incet….. el are banda destula dar nu infinita! pt bucuresteni merge f bine…..pt ceilalti merge de cat va tine abonamentul