11 din 70
11
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

De gasit, l-am gasit, nu asta e problema. Butonul de get e neselectabil la mine.

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

La mine il trage fara probleme. Poate ca am cont pe iTunes Store ?
Dupa ce il termin de tras il bag pe ftp

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Marile companii de telefonie mobilă se bat ca să pună mâna pe exclusivitatea iPhone în Marea Britanie. Norocul nostru e că-i avem și noi aici pe doi dintre cei mai mari.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Dupa ce s-a umflat acest topic suficient ma bag si eu in seama.
De aproape un an caut un device care sa faca urmatoarele:

1. Vizionarea unui continut video, DivX si mai nou ... musai MPEG4 H264 AVC.
2. Citirea decenta a unu PDF cu text si grafica.
3. Play streaming video/audio de pe reteaua locala.
4. Navigare internet pe un browser decent care sa suporte tehnologiile actuale.
5. Client YahooMessenger.
6. LAN Browser.
7. Remote acces.

Dotari obligatorii:

1. Display VGA sau macar QVGA eventual WS.
2. Bluetooth.
3. Wi-Fi.
4. Decent Keyboard.

Bun ...
Si astfel am inceput prospectarea pietei cu teste, review-uri, sau chiar imprumutul unor scule pentru testare efectiva.

Mi-au trecut prin mana de la SmartPhone-uri Treo, Nokia N, PDA-uri ...  pana la Sony PSP sau Mylo. Inclusiv iPod Video. wink

Cu tristete am constatat ca niciunul nu satisfacea cerintele decat partial sau intr-un mod in care mai bine te lasai pagubas.
Mentionez ca NU vroiam sa folosesc un laptop, nici macar unul mic ... f mic. Am un Vaio ultraslim subnotebook. Eu vreau ceva ce poate fi tinut untr-o singura mana ... si operat cu cealalta. Cer prea mult ?!?!

Am vizionat Keynote-ul ... si ca orice technology geek, evident am ramas placut surprins. Mi-am dat seama ca iPhone este device-ul pe care il cautam. Ca are minusuri ... ca Jobs ne-a luat ochii, sunt amanunte de luat in considerare, insa nu poate contesta nimeni ca acel produs - iPhone - este o bijuterie a tehnologiei actuale. Un diamant ... ce-i altceva la baza ... decat nisip ?!?! Dar iti cam ia ochii ... nu? Poate e cam mult ... aceasta comparatie.

In incheierea postului meu ... intreb pe cunoscatori ... daca vreunul stie un dispozitiv multimedia capabil sa satisfaca punctele de mai sus. Si care sa nu depasasca 5-600 euro.

PS Minusul major pe care il are iPhone ( si pe care sper sa il remedieze ) din punctul meu de vedere, este imposibilitatea ( ??? ) de a instala 3rd party apps.

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu poti avea decit blackberry

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
RankRankRank
Member

Glumesti ... ?!?!
Ai incercat sa navighezi pe pagini HTML cu ShitBerry ?!?!
Cel mai apropiat a fost un PDA HP iPAQ hx 4700 cu mini trace pad. Dar si asa ... te saturi repede sa tot “freci” deshtu’ pe el…

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar nu are ‘tastatura’ celuilalt…

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

HTC Hermes
Specs: UMTS, Edge, GPRS, HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi b/g, 416Mhz Intel, 2.1 Megapixels
Camera with Flash, QWERTY keyboard, one Video Cam (front).
Form Factor: Similar size as HTC Wizard, also side Slide QWERTY.

Asta ar fi de ajuns. Ori un HTC Universal care are rezolutie VGA si ecran rotativ dar e putin mai marisor.  (se poate achizitiona de la Orange aka SPV M5000, si suporta carduri SD/MMC - exista carduri SD de 4GB pe piata)

[ Modificat: 12 Ianuarie 2007 05:38 PM de o_mores ]

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRank
Member

Oare de ce nu au facut un clickwheel virtual pe iPhone? Eu eram sigur cand a inceput prezentarea ca asa va fi… Pe ecranul ala mare se putea face un iPod virtual exact asa cum e el de la mama lui… smile cu meniuri, games, cu clickwheel. Si atunci chiar puteai sa spui cu mana pe inima ca pe iPhone exista iPod si nu doar un music player. La pretul asta chiar s-ar fi justificat, mai ales ca Steve a zis ca din moment ce un iPod de 4GB e vreo 200$ iar un smartphone 300$... si uite asa s-a ajuns la pretul asta….

Dar daca stau sa ma gandesc mai bine… Apple vrea sa vanda si in continuare iPod-uri separat… grin

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Până în iunie mai este muuult… eu zic că vom avea și alte surprize legate de iPhone atunci.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Tudor - 11 Ianuarie 2007 09:54 PM
vektor12 - 11 Ianuarie 2007 09:46 PM

da-mi voie sa te contrazic, am folosit personal mai multe telefoane cumparate la liber si am avut acces total la e-mail SI la internet, just to name a few. MMS n-am folosit, dar am trimis poze direct pe flickr.

Nu mă contrazici pe mine, contrazici spusele unui american și a unui angajat Motorola din SUA. Ei zic că așa e în țara lor, dacă ei mint, atunci asta e…

problema cu telefoanele vandute la liber e ca nu au setarile implicite ale retelei. trebuie ca tu sa te chinuiesti un pic si sa discuti cu ei, a.i. sa stii ce apn sa folosesti sau mai stiu eu ce alta setare. that’s it. omul ala e pur si simplu neavizat.

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
RankRankRank
Member
o_mores - 12 Ianuarie 2007 12:12 AM

In legatura cu Visaul Voice Mail… foloseste cineva casuta vocala? Cel putin aici la noi in Ro nu este o cultura a casutei vocale… O singura data am primit mesaj in casuta vocala de la un prieten, care intrase in RO si mi-a zis ca a trecut granita ... in rest numai reprosuri ca o am activata casuta vocala…(si mananc centii la lume…) In concluzie am dezactivat-o.

eu o folosesc, si imi este de ajutor… marturisesc ca mi-ar placea sa am functi de visual voice mail activa, dar nu as muri fara ea. pentru mesajele pe care nu vreau sa le ascult pana la capat apas direct pe tasta 5. dar e drept, nu cunosc multe persoane care o au activata. doar im mediul profesional…

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
RankRankRank
Member
fishbone - 12 Ianuarie 2007 02:59 AM

vektor12, eu cred ca tu vorbesti strict de telefoane deblocate pentru carrieri GSM. Nu cred ca poti lua un telefon PCS si sa te bagi pe reteaua Sprint sau Verizon si sa ai acces la tot content-ul lor. Datele providerului precum gateway-ul la net, SMS info bla bla sunt pe SIM. La PCS sunt hard-coded din moment ce NU ai SIM

evident, vorbesc doar de gsm. sunt singurele care se pot vinde, altfel nu ai ce face cu ele. dar sa nu uitam ca iPhone este un telefon compatibil GSM, spre deosebire de tro 700w sau motorola q (despre care au auzit ca vor fi portate ulterior pe gsm).

p.s. am si specificat ca este vorba de t-mobile, care foloseste standardul gsm.

[ Modificat: 12 Ianuarie 2007 06:48 PM de vektor12 ]

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
RankRankRank
Member
o_mores - 12 Ianuarie 2007 05:29 PM

HTC Hermes
Specs: UMTS, Edge, GPRS, HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi b/g, 416Mhz Intel, 2.1 Megapixels
Camera with Flash, QWERTY keyboard, one Video Cam (front).
Form Factor: Similar size as HTC Wizard, also side Slide QWERTY.

Asta ar fi de ajuns. Ori un HTC Universal care are rezolutie VGA si ecran rotativ dar e putin mai marisor.  (se poate achizitiona de la Orange aka SPV M5000, si suporta carduri SD/MMC - exista carduri SD de 4GB pe piata)

M-am jucat cu un Qtek ... similar. Ideea ca varianta de internet explorer din Win Mobile 5 de la microstift nu e nici pe departe apropiata de un browser adevarat. Si nici Opera for win mobile 5. Din ce arata Steve ... se para ca Safari-ul de pe iPhone va fi ceva mai adevarat. Eu vreau sa suporte Java, Flash, etc.

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRank
Member
Kata4 - 12 Ianuarie 2007 07:33 PM

Eu vreau sa suporte Java, Flash, etc.

Din pacate Safariu-ul din iPhone nu o sa suporte Java si Flash. Se mai pot intampla multe pina la lansare, dar Java si Flash = foarte multe aplicatii gratuite. De ce sa iei moka un joc de carti in Flash cand poti sa dai 4.99$ pe iTunes store pentru el…

In schimb exista Netfrontu pentru Pocket care are mai nou si Flash player, iar suport pentru Java inca de acu vreo doi ani…

11 din 70
11